Vysoké prehry Podbrezovej a Žiliny, neuspeli ani Trnava a Slovan

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vysoké prehry Podbrezovej a Žiliny, neuspeli ani Trnava a Slovan

Aktualizované
Podbrezová nestačila na Petržalku.
Podbrezová nestačila na Petržalku.Milan Štefánik/jimifoto.sk
Futbalisti Trnavy prehrali v sobotnom prípravnom zápase proti slovinskému tímu NK Bravo. Podbrezová doma nestačila na Petržalku, zatiaľ čo Trenčín len remizoval s Púchovom.

Púchov - Trenčín 2:2

Trenčín sa dostal do dvojgólového vedenia, keď sa presadili Ibrahim a Emeka, ale Púchov ešte pred prestávkou znížil zásluhou Mráza a konečnú remízu stanovil Vavrík.

Bravo - Trnava 3:1

Trnava na sústredení v Slovinsku nezažila dobrý zápas, pretože inkasovala už v druhej minúte a počas ôsmej to bolo 2:0. Navyše Bravo pridalo v prvom polčase aj ďalší presný zásah. Raz sa presadil Tučič, dvakrát Poplatnik. Okrem toho dohrával Spartak od 38. minúty oslabený, keďže červenú kartu videl jeden z jej hráčov. Z penalty už len upravil skóre Michal Ďuriš. Spartak vyhral v príprave naposledy ešte 4. júla 2023.

Dukla Praha - Banská Bystrica 1:0

Banská Bystrica odohrala na sústredení v Prahe dva dobré zápasy, ale oba prehrala. Najskôr proti Plzni stratila vedenie 0:1 a tentoraz aspoň o remízu prišla po góle z 90. minúty stretnutia.

Kisvárda - Košice 1:1

Kisvárda sa veľmi rýchlo dostala do vedenia, kde ju poslal Mesanovič, ale ešte do prestávky vyrovnal Medved, a tak sa oba tímy rozišli po remíze.

Podbrezová - Petržalka 0:3

Podbrezová síce mala niekoľko veľmi zaujímavých možností, hlavne Talakov, ktorý na päťke netrafil loptu prakticky pred prázdnou bránou, ale neodohrala najlepšie stretnutie. Petržalka poslal do vedenia Mazan, nedávna posila z Pohronia. Krátko pred koncom v snahe zabrániť najhoršiemu nešťastne nasmeroval loptu do vlastnej brány Grešák. V závere sa ešte presadil Begala.

Níreďháza - Michalovce 1:1

Mladý útočník Adam Žulevič dostal šancu v príprave a chopil sa jej výborne. Šestnásťročný najlepší strelec minulej sezóny v najvyššej súťaži U17 skóroval v predošlom stretnutí a teraz takisto, čím zariadil výhru Michalovciec proti maďarskému súperovi. V 73. minúte vyrovnal Myke.

Komárno - Újpest 1:1

Nováčik Niké ligy odohral prvý prípravný zápas, v ktorom remizoval s maďarským súperom. O jediný gól Komárna sa postaral Tamás, na ktorého pred koncom reagoval Dekei. Najbližšie sa zverenci trénera Radványiho predstavia v stredu o 13:00 na pôde Podbrezovej.

Győr - Žilina 3:0

Žilina po remíze s Ostravou tentoraz nestačil na Győr, ktorý vyhral o tri góly. Dvakrát sa presadil Bumba. Šošonov najbližšie čakajú v stredu Košice.

Austria Viedeň - Dunajská Streda 0:0

Dunajská Streda mala svojho prvého súpera v príprave z Rakúska, pričom Austria je veľmi známou značkou. Remíza 0:0 na úvod neuškodí, ale určite ukázala veci, na ktorých musí tréner Xisco pracovať.

Olomouc B - Skalica 2:3

Skalica vyhrala v päťgólovom zápase, v ktorom vyhrávala 1:0 aj 3:1. Béčko Olomouca síce potom pridalo ešte jeden gól, ale radosť z víťazstva už Záhorákom nezobralo.

Kluž - Slovan Bratislava 1:0

Slovan po predošlej výhre nad Linzom druhýkrát v rámci prípravy prehral a znova to bolo rovnakým výsledkom. Na duel proti Ludogorcu nadviazal aj Kluž. Z pokutového kopu rozhodol v 88. minúte Paun.

Ďalší program dnešného dňa:

Liptovský Mikuláš - Ružomberok 3:1