Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Predčasný koniec kariéry Weissa? Najviac zatiaľ naznačil Guardiola

Weiss podľa všetkého odohral svoj posledný zápas kariéry.
Weiss podľa všetkého odohral svoj posledný zápas kariéry.TASR/Profimedia
Slovenský futbalista Vladimír Weiss (34) má podľa vyjadrení po zápase Slovana s Manchestrom City ukončiť hráčsku kariéru. Tento krok plánoval urobiť po sezóne, ale podľa všetkého sa rozhodol inak.

Samotný skúsený futbalista sa k situácii ešte nevyjadril, ale zo slov trénerov Vladimíra Weissa st. a Pepa Guardiolu je veľmi veľa jasné. Slovenský lodivod na tlačovej konferencii po stretnutí Ligy majstrov nechcel túto tému rozoberať, no nakoniec sa jej nevyhol.

"Vladko vám povie ostatné veci sám. Som jeho otec a tréner. Tešil sa na zápas, vyrastal v City, prežil tam mladosť. Bolo to pre neho ťažké, ale krásne obdobie. Ďakujem všetkým, ktorí mu v Manchestri pomáhali. Všetko sa raz začína aj končí. Je to jeho aj môj prípad, uvidíme. Vladko sa vyjadrí sám a ja v priebehu niekoľkých dní uvidím, čo sa udeje," prezradil.

Neskôr pri priamej otázke dodal, že skôr to vyzerá na koniec kariéry jeho syna ako nie. Španielsky kouč Citizens dokonca, možno nechtiac, prezradil viac. "Povedal mi, že to bol jeho posledný zápas v kariére. Pýtal som sa ho, čo bude robiť. Povedal, že možno bude trénerom," vyjadril sa Guardiola.