Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan privítal známu tvár, na Tehelné pole sa vracia Mustafič

Mustafič si opäť zahrá za Slovan.
Mustafič si opäť zahrá za Slovan.TASR
Bosniansky futbalista Alen Mustafič (25) bude opäť obliekať dres Slovana Bratislava. So 14-násobným slovenským majstrom podpísal trojročný kontrakt.

Mustafič odohral za Slovan 57 zápasov v rokoch 2020 až 2022. Jeho posledným pôsobiskom bol dánsky klub Odense BK, jarnú časť uplynulej sezóny strávil na hosťovaní v poľskom tíme Slask Wroclaw.

"Som veľmi šťastný, že som späť. V Slovane sa cítim ako doma. Dobre poznám chalanov, mužstvo i klub. V tíme panuje dobrá konkurencia, teším sa, že ma bude posúvať dopredu. Dovolím si povedať, že po roku a pol sa vraciam skúsenejší, a môžem byť pre tento tím ešte platnejší. Som odhodlaný odvádzať v belasom drese svoje maximum a neviem sa dočkať, kým znovu nastúpim na Tehelnom poli," uviedol 25-ročný stredopoliar pre klubový web.

Z jeho návratu sa teší aj generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml., podľa ktorého je Mustafič perspektívny futbalista. "Keď sa nám naskytla príležitosť získať ho späť na trvalý prestup z Odense, neváhali sme, a využili sme ju. Prinesie nám ako rozšírenie možností do stredu poľa, tak i spomínanú perspektívu. Výhodou je, že prichádza späť do známeho prostredia, takže sa dokáže rýchlo adaptovať. Sme veľmi radi, že sme sa s Alenom dohodli na trojročnom kontrakte a stáva sa naším hráčom," prezradil.