Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan ulovil mladého stredopoliara z Trenčína, do Bratislavy prichádza Gajdoš

Slovan získal talentovaného Gajdoša.
Slovan získal talentovaného Gajdoša.ŠK Slovan Bratislava
Slovan ulovil veľmi zaujímavé meno z Niké ligy a futbalistu s veľkým potenciálom smerom do budúcnosti. Belasý dres bude nosiť stredopoliar Artur Gajdoš (20), ktorý do hlavného mesta prestupuje z AS Trenčín, podpísal štvorročný kontrakt.

Šikovný futbalista má na konte bezmála 80 štartov v Niké lige, čo len svedčí o jeho nespornom talente. V posledných dvoch ročníkoch sa zaradil k ofenzívnym lídrom AS Trenčín a k najtalentovanejším hráčom súťaže.

"Artura sme dlhodobo sledovali a všímali sme si jeho progres i potenciál smerom do budúcna. Je to mladý slovenský futbalista, ktorý môže v našom drese napredovať a rozvinúť svoj talent. Samozrejme, v Slovane ho čaká väčšia i konkurencia i očakávania, no sme presvedčení, že sa s tým dokáže popasovať. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo káder doplniť práve takýmto typom hráča, ktorý je zaujímavý aj smerom do budúcna," povedal generálny riaditeľ Ivan Kmotrík.

"Po dlhšej dobe sme zrealizovali prestup medzi dvomi slovenskými klubmi, čo len potvrdzuje, že sa to dá, pokiaľ majú obe strany adekvátne očakávania a pozície. Práve takéto transfery môžu pomôcť všetkým zainteresovaným stranám od hráča cez oba kluby. Tešíme sa, že Artur bude nosiť belasý dres a veríme, že bude napredovať. Je to len v jeho rukách," nadviazal Kmotrík.

"Veľmi sa teším, že budem hrať za najlepší klub na Slovensku, ktorý navyše účinkuje v Lige majstrov. Som vďačný Trenčínu za to, čo som tam prežil, teraz som tu a odhodlaný odovzdať všetko pre Slovan. Vždy bolo pre mňa špeciálne hrať na Tehelnom poli, je to najkrajší štadión na Slovensku. Teraz to bude ešte krajšie, keď tu nastúpim v belasom drese. Neviem sa už dočkať, teším sa na nové výzvy," vyhlásil Gajdoš.