Slovanu môže čeliť kanonier, ktorý bol takmer belasý. Všetko bolo dohodnuté, píšu Slovinci

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovanu môže čeliť kanonier, ktorý bol takmer belasý. Všetko bolo dohodnuté, píšu Slovinci

Matko bol podľa slovinských médií jednou nohou v Slovane.
Matko bol podľa slovinských médií jednou nohou v Slovane.Profimedia
Slovinský útočník Aljoša Matko (24) bol jednou nohou v Slovane Bratislava, teraz mu môže čeliť ako súper. Takúto zaujímavú informáciu priniesol tamojší web footballplanet.si.

Podľa tohto zdroja bol dohodnutý jeho prestup do Slovana za 500 tisíc eur, súčasťou transakcie mal byť aj ofenzívny stredopoliar Marko Tolič. Sám hráč chcel zamieriť do Bratislavy, všetko bolo dohodnuté, ale ako píše Sportklub, tak nakoniec zo všetkého prekvapivo zišlo.

Nie je známe, prečo nastal zvrat, ale zdroje blízke klubu hovoria, že hoci rozhovory boli v záverečnej fáze, nakoniec jednoducho uviazli. Hoci boli Celje a Slovan na dobrej ceste, nedokázali sa dohodnúť na všetkých detailoch a Aljoša Matko tak zostáva v mužstve slovinského majstra.

Matko mal v poslednej ligovej sezóne skvelé štatistiky.
Matko mal v poslednej ligovej sezóne skvelé štatistiky.Flashscore

S osemnástimi gólmi najlepší strelec najvyššej slovinskej súťaže teraz môže čeliť belasým ako súper, pretože ak by Slovan v 1. predkole Ligy majstrov vyradil macedónsku Strugu a Celje prešlo cez estónsky Talin, stretnú sa tieto dva celky proti sebe. Šanca na to je veľká, keďže obaja majstri svojich krajín sú na úvod jasnými favoritmi.

Slovan doposiaľ predstavil tri posily. Do hlavného mesta prišli Róbert Mak, Jurij Medveděv a Július Szöke.