Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Spartak hlási obrovskú udalosť. Trnava si zmeria sily s účastníkom Premier League

Spartakovcov čaká veľká výzva.
Spartakovcov čaká veľká výzva.TASR
Fanúšikovia slovenského futbalu a najmä trnavského Spartaka sa majú na čo tešiť. Na Štadión Antona Malatinského zavíta v júli anglická Aston Villa. Štvrtý tím uplynulej sezóny Premier League príde na pôdu červeno-čiernych v rámci svetového turné.

Tretie mužstvo nedávno skončeného ročníka Niké ligy čaká v podobe Villans skutočne lákavý súper a náročná skúška. V aktuálnom kádri trénera Unaia Emeryho je okrem iných kvalitných hráčov aj Emiliano Martínez, brankár argentínskych majstrov sveta z roku 2022. 

"Futbalový zápas leta! Štvrtý najlepší tím mimoriadne prestížnej a sledovanej Premier League 2023/24 sa na svojom pripravovanom svetovom turné zastaví počas leta v Trnave," uviedol Spartak na oficiálnej stránke. Klub informoval, že online predpredaj vstupeniek sa začne už v sobotu 15. júna. Zápas sa odohrá 20. júla od 16:00.

Aston Villa sa potom na prelome júla a augusta predstaví na miniturné v USA, kde sa postupne stretne s Columbusom Crew, Lipskom a mexickým Clubom América. Po ostrom štarte sezóny v Anglicku ju čaká aj účasť v Lige majstrov.