Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trenčín a Ružomberok si vymenili hráčov, sťahujú sa Šefčík s Prekopom

Šefčík bude po novom nastupovať za Trenčín.
Šefčík bude po novom nastupovať za Trenčín.AS Trenčín
Novou tvárou v kabíne AS Trenčín sa stal Samuel Šefčík (27), ktorý prichádza pod Čákov hrad v rámci výmeny z MFK Ružomberok. Opačným smerom putuje defenzívny univerzál Daniel Prekop (19).

Šefčík odohral predošlé tri sezóny pod Čebraťom, v doterajšom priebehu tej aktuálnej však nenastúpil ani do jediného duelu. Predtým bol súčasťou Nitry, Jihlavy, Senice či Slovana Bratislava, v drese ktorého si zahral taktiež Európsku ligu. Dvakrát vyhral Slovenský pohár.

"Som rád, že som konečne v Trenčíne a môžem sa pripojiť k mužstvu. V kontakte sme boli už od konca minulej sezóny. Oslovil ma projekt, ktorý sa tu buduje. Myslím, že by som sem mohol herne zapadnúť. Konkurencia v ofenzíve tu je obrovská, no iba tá vás môže posunúť dopredu. Proti Trenčínu sa vždy hralo ťažko a postaviť sa mu vždy vyžadovalo rešpekt. Teší ma, že odteraz budem môcť nastupovať v jeho farbách," povedal Šefčík.

Do Ružomberka, naopak, zamieril iba 19-ročný Daniel Prekop. Perspektívny defenzívny futbalista bol počas minulej sezóny stabilným členom trenčianskeho staršieho dorastu a výraznou mierou sa podieľal na zisku majstrovského titulu v tejto kategórii. Pod Čebraťom podpísal zmluvu do konca ročníka 2027/2028.