Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trnava má v lige skóre 0:0. Verím, že nám to tam už padne a v Skalici vyhráme, hlási Holík

Holík si už na nový dres zvykol.
Holík si už na nový dres zvykol.Profimedia
Polovica účastníkov Niké ligy nemá na svojom konte štyri odohrané duely v domácej súťaži. Na tomto zozname sa nachádza aj Trnava, ktorá v sobotu zavíta na pôdu Skalice. Obranca Libor Holík verí, že Spartak dokáže prelomiť gólové mlčanie.

Trnavčania si ligový duel tretieho kola s Komárnom odložili, dôvodom bola príprava na európske vystúpenie v 3. predkole Konferenčnej ligy proti Wisle Krakov. Z bitky o účasť v európskom pohári číslo tri následne zverenci trénera Michala Gašparíka vypadli. Ružovo to s nimi zatiaľ nevyzerá ani v najvyššej slovenskej súťaži - počas troch súbojov sa ani raz nepresadili a so skóre 0:0 majú tri body.

"Mrzí nás, že sme vypadli z Európy. Veríme však, že v lige nám to tam už konečne padne a v Skalici vyhráme," uviedol Holík pre klubový web a pokračoval slovami o mentálnom nastavení kabíny Spartaka:

"Je jasné, že každý chce vyhrávať. Nálada je v pohode, musíme ďalej makať, veriť tomu a nemôžeme mať hlavy dole. Verím, že sa to otočí a že začneme dávať góly i vyhrávať."

Výsledky ostatných duelov Trnavy.
Výsledky ostatných duelov Trnavy.Flashscore

Čech zamieril do čierno-červeného dresu na začiatku júla, v novom pôsobisku je už teda takmer dva mesiace. Ako hodnotí súhru so spoluhráčmi? "Hrá sa mi výborne. Zvykal som si od prípravy, od prvého sústredenia a podpisu zmluvy. Musím povedať, že chalani mi veľmi pomohli, najmä na ihrisku. Dá sa povedať, že som si už úplne zvykol a mne aj manželke sa tu veľmi páči, takže maximálna spokojnosť," prezradil.

Spartakovci najbližšie pocestujú na Záhorie, proti tamojšiemu celku si v uplynulom ročníku zakaždým udržali čisté konto. Holík prezradil, čo by mohlo byť kľúčom k triumfu. "Byť v pokoji. Oni asi budú hrať v bloku, do ktorého sa budeme musieť dostať. Žiadna panika, verím, že gól dáme a odvezieme si všetky tri body," uzavrel.

Skalica - Trnava (sobota, 18:00)