Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trnava nestačila na Sturm, ViOn na Vasas. Žilina ožila v závere, Michalovce víťazne

Aktualizované
Nikéligisti pokračujú v letnej príprave.
Nikéligisti pokračujú v letnej príprave.TASR
S blížiacim sa prvým kolom Niké ligy (28. júla, pozn.) pokračujú zástupcovia najvyššej slovenskej futbalovej súťaže v letnej príprave. V sobotu boli v akcii siedmi nikéligisti.

Vasas - ViOn Zlaté Moravce 1:0

Zlatomoravčania nastúpili na svoj tretí duel v rámci letnej prípravy. V Budapešti si merali sily s posledným celkom minuloročnej OTP Bank ligy. Na aktuálneho druholigistu ale nestačili. O ich osude rozhodol maďarský celok hneď v úvode duelu.

Liptovský Mikuláš - FC Košice 1:2

Nováčik Niké ligy vyhrával s Liptákmi od pätnástej minúty, ale po zmene strán mužstvo, ktoré z najvyššej súťaže vypadlo, dokázalo vyrovnať. Košičania strhli víťazstvo na svoju stranu minútu pred koncom. Presadil sa Golikov. 

Sturm Graz - FC Spartak Trnava 4:0

Pred štyrmi dňami sa "spartakovci" radovali z prvého víťazstva v príprave, keď v Červeníku zdolali poľského druholigistu Wislu Plock po návrate zo slovinského sústredenia. Cesta do Rakúska na štvrtý súboj ale zverencom Michala Gašparíka nevyšla. V oboch polčasoch dostali po dva góly a do "malého Ríma" sa vracajú so štvorgólovou prehrou.

Základné zostavy oboch tímov
Základné zostavy oboch tímovFlashscore

Wolfsberger - MŠK Žilina 2:2

Žilina nebola lepším tímom, ale akoby zázrakom vyrovnala v posledných minútach. Prv to bol Addo, ktorý znížil, aby v nadstavenom čase po rohovom kope a chaose na malom vápne upravil na konečných 2:2 Kopásek. 

Karviná - MFK Ružomberok 1:0

Proti zahraničným súperom nezvíťazil ani Ružomberok. Karviná, ktorá si v minulom ročníku vybojovala postup medzi českú elitu, skórovala ešte v úvodnej desaťminútovke. Pre Liptákov je to po výhrach nad Kroměřížom, Košicami a Pohroním prvá prehra v príprave.

Zemplín Michalovce - Kazincbarcikai 1:0

Jediný slovenský zástupca, ktorý uspel so zahraničným protivníkom, boli Michalovce. Na domácej tráve si poradili s maďarským celkom jediným zásahom. O ten sa pätnásť minút pred záverečným hvizdom postaral Marcin. V bráne Zemplínčanov stál Michal Šulla, ktorý donedávna patril bratislavskému Slovanu. Svoju kariéru chce opäť naštartovať po dlhom zranení kolena.