Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trnava okrem Aston Villy vyzve aj českého majstra, v príprave zamieri do Slovinska

Spartakovci vstúpia do letnej prípravy 10. júna.
Spartakovci vstúpia do letnej prípravy 10. júna.TASR
Futbalisti Spartaka Trnava nastúpia v stredu 5. júla v prípravnom zápase na pôde úradujúceho českého majstra AC Sparta Praha v kádri aj so slovenským reprezentačným krídelníkom Lukášom Haraslínom (28). Rudí o tom informovali na svojej webstránke.

Trnavský Spartak v stredu informoval, že v lete privíta anglický klub Aston Villa. Štvrtý tím uplynulého ročníka Premier League sa v rámci svojho turné predstaví na štadióne Antona Malatinského v sobotu 20. júla o 16:00.

Ako informoval oficiálny web fcspartaktrnava.com, v aktuálnom tíme španielskeho manažéra Unaia Emeryho je napríklad majster sveta z roku 2022 s Argentínou brankár Emiliano Martínez, belgický internacionál Youri Tielemans či viacero anglických reprezentantov a medzi nimi aj 27-gólový strelec z minulej sezóny Ollie Watkins. Kapitánom tímu je ostrieľaný Škót John McGinn.

Bronzový nikéligista odštartuje letný dril 10. júna, na úvod si zmeria sily vo svojom tréningovom centre s Považskou Bystricou a o štyri dni neskôr zamieri Michal Gašparík so svojou družinou do Slovinska, kde ich čaká dvojica z tamojšej najvyššej súťaže - NK Maribor a NK Bravo. Pred generálkou s Aston Villou vycestujú spartakovci do Rakúska, kde nastúpia proti Hartbergu.

Prípravné zápasy Spartaka Trnava:

15. júna: Trnava - Považská Bystrica (Areál AŠK Slávia, Trnava)

22. júna: Maribor - Trnava (Ormož, Slovinsko)

29. júna: Bravo - Trnava (Čatež, Slovinsko)

5. júla: Sparta - Trnava (Letná)

13. júla: Hartberg - Trnava (Rakúsko)

20. júla: Trnava - Aston Villa (Štadión Antona Malatinského)