Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trnava proti Aston Ville inkasovala trikrát a prehrala, podala však sympatický výkon

Trnava gól proti Aston Ville nestrelila.
Trnava gól proti Aston Ville nestrelila.TASR
Futbalisti Spartaku Trnava prehrali v sobotnom zápase proti Aston Ville a prípravu ukončili bez víťazstva. Napriek tomu sa ich výkon dá považovať za veľmi sympatický.

Trnava - Aston Villa 0:3

Aston Villa sa nachádza v úvodnej fáze prípravy, stále nemôže počítať so všetkými hviezdami. Rovnako ako pred tromi dňami v prvom prípravnom strentutí proti Walsallu (3:0), aj teraz dostali šancu hráči, ktorí majú s prvým tímom buď minimálne, alebo žiadne skúsenosti.

V základe však nechýbal napríklad Leon Bailey, ktorý na Slovensku hral za Trenčín. Ten obdržal aj kapitánsku pásku a otvoril skóre stretnutia. Jamajský krídelník v 38. minúte dostal priestor v pokutovom území a krásnou strelou ľavou nohou poslal loptu k vzdialenejšej žrdi.

Dovtedy ani na jednej strane neprichádzali vyložené šance. Hralo sa vo výbornej atmosfére pred 16 094 divákmi. Trnava proti veľkému favoritovi každopádne podala dobrý výkon. Villans cez prestávku vymenili celú jedenástku a zakrátko bol na konci rýchleho brejku Morgan Rogers. Presadil sa tretí raz za 53 odohraných minút v príprave.

Spartak sa túžil zapísať na streleckú listinu, avšak zaujímavé zakončenia od Ahla aj Paura zlikvidoval Olsen. Keď sa stretnutie už iba dohrávalo, tretí zásah anglickému celku pridal Cameron Archer. V úplnom závere mladý Bukovský sám pred gólmanom hostí prestrelil bránu.

Trnava ukončila prípravu bez víťazstva, pričom z piatich duelov až štyrikrát prehrala. Nenaladila sa tak ideálne na štvrtkový úvodný zápas 2. predkola Konferenčnej ligy v Sarajeve. V prvom ligovom kole hostí Trenčín a odvetu s tímom z Bosny odohrá pred vlastnými fanúšikmi 31. júla.

Aston Villa sa zakrátko presunie do USA, kde odohrá tri stretnutia proti Columbusu, Lipsku a mexickému celku Club América. Po návrate do Európy odohrá zápasy s Bilbaom a Dortmundom. Štvrtý tím minulej sezóny Premier League sa predstaví v skupinovej fáze Ligy majstrov.