Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trnava si rozdelila body so Žilinou, Spartak stále čaká na prvý gól v sezóne

Trnava a ani Žilina gól nestrelili.
Trnava a ani Žilina gól nestrelili.TASR
Futbalisti Trnavy a Žiliny remizovali v nedeľnom zápase 4. kola Niké ligy. V stretnutí na štadióne Antona Malatinského diváci gól nevideli.

Trnava - Žilina 0:0

Trnava začala aktívnejšie, prvú výraznejšiu šancu však mali hostia, keď Bile usmernil loptu pod brvno, ale Frelih ju dokázal vytesniť. Nepríjemný moment nastal hneď v úvodných minútach, pretože Ujlaky sa nedohodol s Azangom a obaja sa veľmi tvrdo sa zrazili. Napriek prvotným obavám boli v poriadku.

Kaprálik potom ťažil z práce Bariho, tiesnený strieľal z pomerne dobrej pozície tesne vedľa. Spartak mohol poslať v závere úvodného dejstva do vedenia obranca Holík, jeho hlavička z prvej tyči po rohovom kope iba o milimetre minula vzdialenejšiu žrď.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Cez prestávku reagovali obaja tréneri zhodne dvomi striedaniami. V 58. minúte sa po zaváhaní Kóšu dostal do veľkej šance Kaprálik, lenže vo vyloženej pozícii prestrelil bránu. Skúsený Pich po presnom pase Daniela na päťke zľuftoval loptu, tá sa k nemu so šťastím odrazila, na druhý pokus takisto trestuhodne pálil vedľa troch žrdí.

Trnavčania išli za výhrou aktívnejšie, gól sa im nepodarilo streliť. Najbližšie boli po ďalšom pase Daniela a teči od Hubočana, lenže Belko si dal na čiare pozor. Pich strelou z diaľky potreboval byť o niekoľko čísel presnejší. Tento skúsený útočník dokonca prihral Ďurišovi a ten opečiatkoval žrď.

Zverenci trénera Gašparíka tak neskórovali ani v treťom ligovom dueli tejto sezóny. Na deviatom mieste tabuľky majú tri body a skóre 0:0. Žilina je s piatimi bodmi štvrtá. Duel na štadióne Antona Malatinského nenadviazal na kvarteto sobotných stretnutí, v ktorých diváci videli dokopy osemnásť gólov, čo bol priemer 4,5 na jeden zápas.

Aktuálna tabuľka Niké ligy.
Aktuálna tabuľka Niké ligy.Flashscore