Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trnava udržala čisté konto a má druhé víťazstvo, železiari hladko zdolali Michalovce

Aktualizované
Trnava vyhrala druhý zápas v ligovej sezóne.
Trnava vyhrala druhý zápas v ligovej sezóne.TASR - Lukáš Grinaj
Futbalisti Trnavy vyhrali v nedeľnom zápase 8. kola Niké ligy na domácej pôde proti Banskej Bystrici a poskočili na štvrté miesto tabuľky. Podbrezová hladko zdolala Michalovce.

Trnava - Banská Bystrica 1:0

Trnava vstupovala do zápasu s vizitkou remízového kráľa, ale v tejto sezóne stále nenašla premožiteľa, čo potvrdila aj doma proti Banskej Bystrici. Prvú šancu mal Sabo, ale tvrdú strelu mu defenzíva zablokovala na rohový kop. Bíli Andeli sa mohli tešiť v 36. minúte.

Obranca Roko Jureškin poslal presný center na Michala Ďuriša a ten v ťažkej pozícii prekonal Reháka. Dukla sa do zakončení veľmi nedostávala, ale to platilo aj na opačnej strane. Napriek tomu mohol poistku pridať Sabo, po ďalšej dobre lopte od Jureškina neuspel.

Spartak napriek tomu udržal výsledok aj čisté konto, keďže Frelih v závere vytesnil nebezpečný pokus Hanesa. Domáci druhou výhrou v sezóne poskočili na štvrté miesto tabuľky, kde majú jedenásť bodov. O dva menej ako Dunajská Streda. Banskobystričania ostali na siedmej priečke. 

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Podbrezová - Michalovce 4:1

Gambijský útočník Alasana Yirajang si ideálne našiel center z priameho kopu od Ďatka a hlavou upratal loptu k vzdialenejšej žrdi, na ktorú nedokázal Lukáč reagovať. Zakrátko sa k nemu pridal práve spomínaný Samuel Ďatko, pretože v pokutovom území ho našiel Smékal.

Hostia reagovali hneď po zmene strán. V 46. minúte spravil veľkú chybu Grešák, lopty sa zmocnil Matúš Marcin a svojmu bývalému zamestnávateľovi strelil kontaktný gól. Plány Zemplínu na vyrovnanie sa napriek tomu rýchlo zrútili.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Tornike Dzotsenidze po zatiahnutí súpera videl druhú žltú kartu, tým pádom aj červenú. Definitívne o troch bodoch pre železiarov rozhodol nádhernou strelou z priameho kopu Roland Galčík. Jeho ľavačka obtrela loptu o brvno a rozvlnila sieť.

V úplnom závere ešte pokutový kop premenil David Depetris. Skúsený útočník skóroval prvý raz po letnom príchode na Horehronie. Podbrezová vyhrala druhýkrát v sezóne, poskočila na siedme miesto v tabuľke. Michalovce sú deviate.