Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Al-Hilal ulovil portugalského velikána, tímu bude šéfovať známa tvár

Jesus prichádza do známeho prostredia.
Jesus prichádza do známeho prostredia.Al-Hilal FC
Saudskoarabský futbalový klub Al-Hilal oznámil, že podpísal zmluvu s portugalským trénerom Jorgem Jesusom (68), ktorý sa na lavičku tímu vracia po piatich rokoch od svojho odchodu.

Oznámenie prišlo neočakávane, keďže tréner bol cieľom pre tamojší národný výber. Rozhodol sa však pre návrat do klubu Al-Hilal, ktorý viedol v sezóne 2018/19 a s ktorým získal Superpohár.

"Čas plynie a život sa obnovuje. Píše sa história, spomienky na budúcnosť, ktorá ešte len príde. Príbeh má nekonečné kapitoly. Jorge Jesus sa vracia do Al-Hilal," bolo počuť hlas Portugalčana vo videu, ktoré účastník Saudi Pro League zverejnil.

Zlaté saudskoarabské futbalové leto tak privíta ďalšie veľké meno. Jorge Jesus bude viesť novopodpísaných Rúbena Nevesa a Kalidoua Koulibalyho, ako aj mená známe portugalskému futbalu - Andre Carrillo a Moussa Marega.

Od odchodu z Al Hilalu zažil skúsený lodivod úspešnú sezónu a pol v Brazílii s Flamengom, vrátil sa do Benficy a v minulej sezóne viedol Fenerbahce, s istanbulským klubom sa tešil zo zisku Tureckého pohára.