Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Al-Ittihad získal ďalšiu hviezdu, z Aston Villy prichádza Diaby

Diaby bude obliekať dres Al Ittihad.
Diaby bude obliekať dres Al Ittihad.@ittihad
Moussa Diaby (25) po jedinom roku vymenil Premier League za Saudskú Arábiu. Francúzsky krídelník prestúpil z Aston Villy do Al-Ittihadu, ktorý zaňho podľa nepotvrdených správ zaplatí 60 miliónov eur. Parížsky rodák podpísal v novej destinácii päťročný kontrakt.

Jedenásťnásobný francúzsky reprezentant mohol zamieriť do Saudskej Arábie už pred rokom, ale potom sa rozhodol uprednostniť športovú stránku a kývol na ponuku Aston Villy.

Birminghamský klub poslal do Leverkusenu 55 miliónov eur a teraz rýchlonohého krídelníka predáva so ziskom päť miliónov eur. Diaby nastúpil za Villans na 54 súťažných zápasov s bilanciou desať gólov a deväť asistencií. Aston Ville pomohol kvalifikovať sa do Ligy majstrov.

Diaby sa v novom celku stretne s Karimom Benzemom, N'Golom Kantém, Fabinhom, Houssemom Aouarom či Jotom. Vo Villa Parku by mohol uvoľnené miesto zaplniť jedna z novopríchodzích ofenzívnych posíl, medzi ktorými figurujú mená ako Jaden Philogene (Hull City), Samuel Iling-Junior (Juventus) alebo Lewis Dobbin (Everton).