Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Al-Nassr prehral aj druhý zápas, Ronaldo sa vrátil. Al-Ittihad víťazne, zaváhal Al-Hilal

Al-Nassr prežíva zlý úvod ligovej sezóny.
Al-Nassr prežíva zlý úvod ligovej sezóny.Profimedia
Futbalisti Al-Nassr prehrali aj druhý zápas novej sezóny v najvyššej saudskoarabskej súťaži. Do zostavy sa vrátil Cristiano Ronaldo (38).

Al-Nassr - Al-Taawon 0:2

Al-Nassr prehral aj druhý zápas novej ligovej sezóny a bez bodu si hneď na úvod komplikuje situáciu v snahe získať majstrovský titul. Do zostavy sa vrátil Cristiano Ronaldo, ale ani on nedokázal skórovať. Druhý tím minulého ročníka sa teda po víťazstve v Arabskom pohári hľadá.

Z 24 striel išlo na bránu Mailsona päť, všetky Brazílčan chytil. Rozhodujúci presný zásah strelil už v 20. minúte skúsený kamerunský útočník Leandre Tawamba, ktorý na Slovensku hrával za Nitru, Ružomberok a Zlaté Moravce. Za domácich pritom nastúpili všetky hviezdy.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Al-Hilal - Al-Feiha 1:1

K dispozícii ešte neboli Neymar či Bono a možno aj preto favorit na domácej pôde nedokázal získať tri body. Hneď na úvod VAR zobral gól Michaelovi, a tak skóre otvoril hosťujúci Sakala. Al-Hilal odpovedal pomerne rýchlo zásluhou Al Hamdana, lenže rozhodnutie neprišlo. 

Al-Ittihad - Al-Taee 2:0

Stopercentný Al-Ittihad sa vydal za obhajobou titulu najlepšie ako mohol, pretože po dvoch kolách má šesť bodov a ešte neinkasoval. Napriek tomu, že Benzema gólovo mlčal, zastúpili ho spoluhráči Hamdallah a Al Amri. Celé stretnutie odohrali aj Fabinho s Kantém, na záver prišiel Jota. 

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore