Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Al-Nassr si skomplikoval cestu za titulom. Ronaldo bol opäť frustrovaný

Ronaldo sa možno z titulu v Saudskej Arábii radovať nebude.
Ronaldo sa možno z titulu v Saudskej Arábii radovať nebude.Profimedia
Obrovské sklamanie a frustrácia. Pocity, ktoré prežíval Cristiano Ronaldo (38) na konci nedeľného stretnutia Al-Nassr s Al-Feiha, v ktorom favorit uhral iba bezgólovú remízu. Skomplikoval si tak boj o majstrovský titul.

Naopak, Al-Ittihad nezaváhal a navýšil svoj náskok na čele na tri body. V nedeľu uspel s Al-Wehdou 2:1. Situácia je náročnejšia aj z toho hľadiska, že v prospech lídra hrá vzájomný súboj s Al-Nassr (1:0).

Cristiano Ronaldo, ktorý prišiel do Saudskej Arábie v januári, vyslal v 68. minúte na bránu ranu zo svojej kopačky, avšak tá skončila v náručí brankára Stojkoviča. Srb okamžite loptu pobozkal.

Prehľad zápasu Al-Feiha - Al-Nassr 0:0

V priebehu duelu sa zdalo, že Stojkovič si svoje žrde postavil naozaj veľmi dobre. Ronaldo okrem iného pálil dvakrát nad brvno. Neuspel proti nemu ani najlepší strelec ligy, šestnásťgólový Anderson Talisca.

Prevaha bola na strane lídra, ale efektivita nie.
Prevaha bola na strane lídra, ale efektivita nie.Flashscore

Bilancia Portugalčana sa tak zastavila na jedenástich presných zásahoch v desiatich zápasoch. Pri odchode z trávnika bolo na ňom badať frustráciu, keď si vymenil niekoľko štipľavých slov s protihráčmi.

S výkonom mužstva nebol spokojný ani Rudi Garcia. "Výsledok je určite zlý. Nemáme z neho radosť. Necítim spokojnosť ani s tým, čo predviedli moji hráči. Žiadal som ich, aby hrali na rovnakej úrovni, ako v poslednom kole pri víťazstve 5:0 s Al-Adalah. Nestalo sa tak," povedal francúzsky lodivod prostredníctvom svojho tlmočníka na tlačovej konferencii.

Al-Nassr, ktorý získal titul naposledy v roku 2019, odohrá budúci týždeň kľúčový súboj proti obhajcovi titulu a štvrtému tímu v poradí Al-Hilal. Prakticky môže rozhodnúť o titule.

"Do konca zostáva sedem zápasov. Pokúsime sa dať hlavy hore. Uvedomujeme si, že po strate dvoch bodov to nebude jednoduché, ale všetko je možné," doplnil 59-ročný tréner.

Al-Feiha zareagovala na remízu cez svoj Twitter, kde zverejnila upravený obrázok kapitána Samiho Al-Khaibariho sediaceho pred Ronaldom pri šachovej partii. Naráža na známu reklamu s rivalom Lionelom Messim.