Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Alisson oceňuje prácu Slota v Liverpoole: Je nám jasné, čo od nás chce. Robí to múdro

Alisson chváli prístup svojho kouča.
Alisson chváli prístup svojho kouča.liverpoolfc.com
Možno už o necelý rok uvoľní pozíciu tímovej jednotky, napriek tomu na adresu svojho nového trénera nepovie krivé slovo. Naopak, brazílsky gólman Alisson Becker (31) chváli prácu Arneho Slota (45) a kvituje jeho prístup. Liverpool nebol na letnom prestupovom trhu príliš aktívny, na Anfield Road však dúfajú, že cenné trofeje sú na dosah.

Letné prestupové okno mohlo Alissona trochu rozladiť. V Liverpoole aj v aktuálnej sezóne naďalej zastáva pozíciu brankárskej jednotky, no The Reds uskutočnili nákup v podobe gruzínskeho legionára Giorgiho Mamardašviliho. Prekvapenie tohtoročného Eura získali za 30 miliónov eur s podmienkou, že do budúceho leta zostane vo Valencii. 

Alisson bol spájaný s odchodom už počas tohto leta, ale nástupca nemeckého kouča Jürgena Kloppa mu vyjadril dôveru. Brazílčan teraz prácu Slota oceňuje a na jeho adresu vyslovil niekoľko pochvál.

"Nevymýšľa nič zložité a napriek tomu to prináša vytúžený efekt. Robí to múdro a jeho prístup sa mi páči. Štýl, akým premýšľa a spôsob, akým svoje nápady realizuje. Z jeho reči a pokynov je hneď všetkým jasné, čo po nich chce," vyhlásil Alisson v rozhovore pre brazílske médiá počas reprezentačnej prestávky.

"Samozrejme, všetko vychádza z tvrdej práce každého z nás. Všetci musíme chodiť na zápasy s cieľom vyhrávať. Ja tomu môžem ísť naproti tým, že si udržím čisté konto. Je to o každom z nás a o tom, čo na ihrisku spoločnými silami urobíme. Zdá sa mi, že Slot nám vštepuje systém, ktorý nám rozhodne nie je cudzí,“ dodal brazílsky brankár.

Postavenie Liverpoolu v tabuľke Premier League.
Postavenie Liverpoolu v tabuľke Premier League.Flashscore