Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Antony si musí svoje miesto v tíme zaslúžiť, hovorí na adresu kritizovaného zverenca ten Hag

Ten Hag zatiaľ Antonymu veľa času na trávniku nedoprial.
Ten Hag zatiaľ Antonymu veľa času na trávniku nedoprial.REUTERS / Toby Melville
Krídelník Manchestru United Antony (24) si musí zaslúžiť svoje miesto v tíme tak, že bude na tréningu dôsledný, povedal manažér klubu Premier League Erik ten Hag (54).

Antony, ktorého v roku 2022 získal klub z Ajaxu za sumu 80,75 milióna libier, počas svojho doterajšieho pôsobenia na Old Trafford nedokázal zapôsobiť a od futbalovej verejnosti dostáva pravidelnú kritiku.

Brazílčan aktuálne klesol na nižšie priečky v hierarchii mužstva a v tejto sezóne sa objavil na ihrisku len raz - proti Brightonu odohral minútu, pričom ten Hag sa rozhodol namiesto neho využívať  Amada Dialla a Alejandra Garnacha.

Ten Hag v pondelok novinárom odpovedal na otázku o Antonyho nedostatku herného času: "To je profesionálny futbal na najvyššej úrovni. Vyberiete si tím, o ktorom si myslíte, že má najväčšiu šancu vyhrať zápas."

"Hráči musia bojovať o svoje pozície. Vyberiete jedenástku, ktorá má najlepšiu formu, najlepšiu súhru," dodal holandský manažér pred stredajším zápasom United v Ligovom pohári doma proti Barnsley.

"Teraz sa Antony musí odraziť od dna a má na to predpoklady. Bojuje o svoju pozíciu. To očakávame od každého hráča v tíme Manchestru United. Trénujeme každý deň a hráči si musia svoje miesto v tíme zaslúžiť. Keď bude ich prístup dobrý a preukážu výkonnosť na tréningu, potom budú hrať," uzavrel.