Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Chelsea sa podarilo získať veľký talent City. Prichádza Cole Palmer

Cole Palmer bude obliekať dres Chelsea.
Cole Palmer bude obliekať dres Chelsea.chelseafc.com
Londýnsky celok opäť vytiahol poriadnu sumu peňazí za nový podpis. Cole Palmer (21) sa do Londýna sťahuje z Manchestru City za takmer 47 miliónov eur, ďalšie tri môžu prísť prísť vo forme bonusov. Ofenzívny stredopoliar a odchovanec "The Citizens" podpísal v anglickej metropole sedemročný kontrakt s opciou na ďalší rok.

Palmer odohral v Premier League zatiaľ len 19 zápasov, ale celkovo si pripísal 41 štartov za manchesterský klub v A-mužstve a strelil v nich dovedna šesť gólov.

"Som nadšený, že môžem začať. Bol to skvelý pocit podpísať tu zmluvu. Do Chelsea som prestúpil, pretože tunajší projekt vyzerá veľmi dobre. Budem sa snažiť ukázať svoj talent," povedal Angličan.

Azda najslávnejší gól v doterajšej kariére strelil začiatkom augusta, keď otvoril skóre v anglickom Superpohári proti Arsenalu. Manchester City však napokon v boji o cennú trofej padol po penaltovom rozstrele.

"Cole už má skúsenosti, je víťazom Premier League a Ligy majstrov. Náš útok bude teraz lepší a univerzálnejší," uviedli vo vyhlásení športoví riaditelia Chelsea Laurence Stewart a Paul Winstanley.

Ďalšie prestupy a špekulácie