Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Citizens budú ešte silnejší. Obranu vystuží 100-miliónový bronzový medailista MS

Gvardiol je veľmi blízko k prestupu do Manchestru City.
Gvardiol je veľmi blízko k prestupu do Manchestru City.RB Leipzig
Vedenie Manchestru City sa chystá predstaviť svojim fanúšikom druhý letný podpis. Defenzíve minuloročného suveréna bude po novom šéfovať Joško Gvardiol (21), chorvátsky obranca príde z RB Lipsko a prestup by mal stáť až 100 miliónov eur.

Bronzový medailista z minuloročného šampionátu v Katare sa pred mesiacom dohodol na podmienkach zmluvy v Anglicku a kluby teraz našli spoločnú reč. Chorvát dnes absolvoval prvú časť lekárskej prehliadky na neznámom mieste, potvrdenie prestupu je otázkou niekoľkých hodín.

Gvardiol je odchovancom Dinama Záhreb a v Lipsku strávil dve sezóny, na konci každej z nich oslavoval so spoluhráčmi triumf v Nemeckom pohári. Do konca zmluvy mu zostávali ešte štyri roky a o jeho odchode sa špekulovalo už niekoľko mesiacov, pričom Chelsea za neho vlani neúspešne ponúkala 90 miliónov eur.

Urastený obranca sa v jednej kabíne stretne so svojím krajanom Mateom Kovačičom, ktorého "Citizens" kúpili z Chelsea. V tíme mu naopak bude chýbať Riyad Mahrez, alžírsky krídelník mieri do saudskoarabského Al Ahli za tridsať miliónov libier.

Ďalšie prestupy a špekulácie