Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Crystal Palace v posledný deň prestupov hýril aktivitou, priviedol Nketiaha i Lacroixa

Nketiah bude strašiť obrany súperov už v novom drese.
Nketiah bude strašiť obrany súperov už v novom drese.x.com/CPFC
Štyri príchody a tri odchody. Toľko stihlo vedenie Crystal Palace uskutočniť v posledný deň letného prestupového obdobia. Do radov The Eagles pribudli brankár Matt Turner (30), stopéri Maxence Lacroix (24) a Trevoh Chalobah (25) i útočník Eddie Nketiah (25).

Práve útočník Arsenalu sa stal jedným z najdrahších podpisov v histórii klubu z juhu Londýna. Crystal Palace zaplatil za Nketiaha približne 30 miliónov libier, čo atakuje predchádzajúci rekord Christiana Bentekeho.

Na nemalú sumu vyšiel aj príchod Lacroixa z Wolfsburgu. Obranca sa za posledné štyri roky vypracoval na oporu základnej zostavy, takže nie je prekvapením, že jeho cena sa s bonusmi vyšplhá až na 18 miliónov libier. Mimochodom, pozíciu 24-ročného Francúza by mal v bundesligovom celku zaujať Slovák Denis Vavro, ktorý v rámci ročného hosťovania mení dánsku Kodaň za Nemecko.

Na potenciálnom partnerovi Lacroixa v stopérskej dvojici už The Eagles trochu ušetrili, keďže Chalobah prišiel len na hosťovanie z Chelsea, rovnako ako Turner z Nottinghamu.

Samozrejme, pri toľkých príchodoch musí niekto ísť aj z kola von. Rovných desať miliónov libier dostanú modro-červení za brankára Sama Johnstona, ktorý sa upísal Wolverhamptonu. V rámci Premier League sa na hosťovanie sťahuje útočník Odsonne Édouard, konkrétne do Leicestru. A potom je tu stredopoliar Naouirou Ahamada, ktorý opustil Britské ostrovy a bude obliekať dres francúzskeho Rennes.