Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ďalšie dieliky do skladačky Emeryho. Aston Villa si vyhliadla posily v Juventuse a Lipsku

Aston Ville sa pod vedením Unaia Emeryho darí.
Aston Ville sa pod vedením Unaia Emeryho darí. TASR / David Davies / PA via AP
Aktuálne štvrtý tím ostrovnej Premier League sa pod taktovkou trénera Unaia Emeryho (52) stáva postrachom na domácom fronte aj v pohárovej Európe. Prehra Bayernu Mníchov 0:1 s Aston Villou v Lige majstrov by mohla vypovedať o mnohom. Birminghamský klub však nechce stratiť krok s konkurenciou a plánuje zostať aktívny na hráčskom trhu. V súčasnosti zvažuje možnosti, ako posilniť svoje zadné rady.

The Villans majú v hľadáčiku dve zaujímavé mená, ktoré chcú nalákať do svojej kabíny. Podľa talianskeho denníka Calciomercato sa anglický klub zaujíma o ľavého obrancu Juventusu Andreu Cambiasa. O 24-ročnom rodákovi z Janova sa uvažovalo už pred touto sezónou, ale cena 35 miliónov eur sa Aston Ville zdala vysoká.

Taliansky zdroj tiež tvrdí, že stará dáma sa snaží odradiť záujemcov od kúpy svojich cenných aktív, a preto často nadhodnocuje ich cenu. Aston Villa nakoniec zareagovala príchodom Iana Maatsena z Chelsea, ale svojej túžby získať Cambiasa sa nevzdala.

Zatiaľ čo Cambiaso je cieľom prestupového obdobia po tejto sezóne, už v januári by sa The Villans chceli zamerať na obrancu Castella Lukeba z Lipska. Produkt francúzskeho Lyonu bol v posledných mesiacoch spájaný aj s Realom Madrid. Kúpa bundesligovej hviezdy však nebude jednoduchá, keďže nemecký celok môže požadovať až 60 miliónov libier.