Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

De Bruyne uvažuje o Saudskej Arábii. Zarobil by som si tam neuveriteľné peniaze, priznáva

De Bruyne uvažuje o odchode do Saudskej Arábie.
De Bruyne uvažuje o odchode do Saudskej Arábie.Profimedia
Kevin De Bruyne oslávi koncom júna 33. narodeniny a po majstrovstvách Európy začne uvažovať o ďalšej budúcnosti. Kreatívny belgický stredopoliar žiari v drese Manchestru City, pričom v anglickom klube má zmluvu na poslednú sezónu, pričom nevylúčil ani angažmán v Saudskej Arábii na záver kariéry.

Syn pozná iba Anglicko

De Bruyne prišiel do Manchestru City pred deviatimi rokmi a rýchlo sa stal jednou z kľúčových postáv základnej zostavy. So spoluhráčmi získal šesť ligových titulov a v minulej sezóne sa dočkal vysnenej trofeje Ligy majstrov. Aj on však začína myslieť na zadné dvierka.

"Mám pred sebou posledný rok zmluvy, takže musím premýšľať o tom, čo sa môže stať," povedal belgický reprezentant. "Môj najstarší potomok má osem rokov a pozná len Anglicko. Pýta sa ma aj na to, ako dlho ešte budem hrať za City. Príde čas, keď sa budeme musieť rozhodnúť," pokračoval.

Aj v ostatnej sezóne patril De Bruyne k oporám.
Aj v ostatnej sezóne patril De Bruyne k oporám.Opta by StatsPerform

Belgičan prešiel mládežníckou akadémiou rodného Genku, pôsobil aj v Chelsea a Brémach. Jeho ďalším nemeckým zamestnávateľom bol Wolfsburg.

Obrovské peniaze na záver kariéry

Veľkorysé kontrakty od saudskoarabských šejkov v posledných mesiacoch zlákali aj hviezdy ako Cristiano Ronaldo či Karim Benzema. Meno šikovného stredopoliara City by sa mohlo pridať na dlhý zoznam.

"V mojom veku musíte byť otvorení všetkým možnostiam, hovoríme o neskutočných sumách na záver kariéry. Budem musieť premýšľať o budúcnosti a moja manželka by nemala problém s exotickým dobrodružstvom," nechal sa ďalej počuť De Bruyne.

Ako dlho ešte bude De Bruyne obliekať dres City?
Ako dlho ešte bude De Bruyne obliekať dres City?Profimedia

"Za dva roky v Saudskej Arábii by som zarobil neuveriteľné peniaze. Zatiaľ hrám pätnásť rokov a k takej sume som sa možno ani nedostal," dodal úprimne futbalista s týždenným platom 340-tisíc libier.