Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dorazila náhrada za De Bruyneho. City si zo svorky Vlkov vytiahlo Nunesa

Matheus Nunes bude po novom obliekať dres Manchestru City.
Matheus Nunes bude po novom obliekať dres Manchestru City.Twitter @ManCity
Portugalský stredopoliar Matheus Nunes dokončil svoj dlho očakávaný prestup z Wolverhamptonu do Manchestru City. Odchod 25-ročného hráča potvrdil už vo štvrtok manažér Wolves Gary O'Neil. Podľa BBC zaplatí úradujúci víťaz Premier League a Ligy majstrov za Nunesa 62 miliónov eur.

V strede poľa Manchestru City nahradí portugalský reprezentant oporu Kevina De Bruyneho, ktorý bude pre zranenie mimo hry niekoľko mesiacov.

Rodený Brazílčan Nunes strávil vo Wolverhamptone iba rok. V auguste 2022 prišiel zo Sportingu Lisabon za 44 miliónov eur, čím sa stal najdrahším podpisom v histórii klubu.

Tento týždeň odmietol trénovať s mužstvom a pokúsil sa vydobyť si transfer do Manchestru City, ktorý neuspel s pôvodnou ponukou 55 miliónov eur. Kluby teraz po jej zvýšení dosiahli dohodu. "Vlci", mimochodom, môžu zarobiť až 10 percent z budúceho predaja.

"Príležitosť pracovať pod manažérom Pepom Guardiolom, jedným z najlepších manažérov všetkých čias, a po boku najlepších hráčov na svete, som jednoducho nemohol odmietnuť. Vo Wolves som sa toho veľa naučil. Teším sa, že sa budem môcť v Premier League ďalej zlepšovať," povedal po príchode Nunes.