Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Fandí Liverpoolu, zahrá si v drese rivala. Lobotkov spoluhráč mieri do Premier League

Lindstrøm bude hosťovať v Evertone.
Lindstrøm bude hosťovať v Evertone.Profimedia
Jesper Lindstrøm (24) strávi sezónu 2024/25 na hosťovaní v anglickom Evertone. Ten o jeho presune z talianskeho Neapolu informoval na svojom webe. Dánsky krídelník sa k celku z Premier League môže pripojiť aj na dlhšiu dobu, súčasťou dohody medzi klubmi je totiž opcia na prestup.

Lindstrøm v minulej sezóne Serie A zasiahol do 22 stretnutí, nepripísal si v nich ani jeden gól či asistenciu. Lepšie sa mu nedarilo ani v domácich či európskych pohároch. Športový riaditeľ Evertonu Kevin Thelwell mu napriek tomu verí.

"Jesper je hráč, o ktorého sa zaujímame už dlho. Má množstvo pozitívnych vlastností, fanúšikovia ho určite ocenia. Tešíme sa na spoluprácu s ním a pomôžeme mu v drese Evertonu predviesť čo najlepší futbal," uviedol.

"Cítim sa veľmi dobre. Je úžasné byť súčasťou Evertonu. Je to veľký klub s históriou, dobrým štadiónom, a ako som videl, tiež s veľmi dobrým zázemím. Som veľmi šťastný, že tu môžem byť, cítim, že mi to tu bude sedieť," nechal sa po príchode počuť dánsky krídelník. Anglicko je podľa neho navyše podobné jeho rodnej krajine, s aklimatizáciou tak nebude mať problém.

Lindstrøm svoju kariéru začal v Bröndby, odkiaľ zamieril do nemeckého Frankfurtu. V jeho farbách strávil dve sezóny, na začiatku tej tretej ho ulovil Neapol, v ktorého farbách pôsobil po boku Stanislava Lobotku. V tom čase mal však mladý Dán blízko aj k Liverpoolu. 

"Som jeho priaznivcom, takže by to bol šialene fascinujúci zážitok. Ale bol by to inteligentný krok? Som vo veku, keď musím hlavne hrať," povedal vtedy reprezentant Dánska. Teraz bude nastupovať v drese jedného z najväčších rivalov jeho obľúbeného tímu.

Ďalšie prestupy a špekulácie