Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Guardiola a jeho vzťah k sociálnym sieťam? Ak niekto niečo chce, má na mňa telefón

Guardiola nepotrebuje k životu sociálne médiá.
Guardiola nepotrebuje k životu sociálne médiá.Profimedia
Vo veku 53 rokov je jedným z najlepších trénerov súčasnosti a Manchester City si nevie ani predstaviť, že by s ním v budúcnosti nemohol počítať. Pep Guardiola má za sebou značné úspechy a z Citizens urobil jasného lídra na Britských ostrovoch. Mohlo by sa zdať, že tento stratég nemá slabiny, no sám si jednu našiel. Je to však naozaj negatívum?

Pep Guardiola priťahuje veľké víťazstvá a trofeje ako magnet. Na začiatku trénerskej kariéry v Barcelone zaznamenal obrovské úspechy a výraznú stopu zanechal aj v Bayerne Mníchov. V Manchestri City však zdvihol latku na pomyselný strop. Dlhé roky sa Citizens vyhýbal triumf v Lige majstrov, ale to je už minulosť. O ich dominancii v Premier League svedčia štyri majstrovské tituly v rade. Konkurencia síce jeho mužstvo naháňa, ale nakoniec si pri preťahovaní o titul iba utrie nos.

Preto je Španiel veľmi obľúbený nielen u fanúšikov anglického giganta. Možno aj vďaka tomu, že na niektorých tlačových konferenciách dokáže vtipkovať. Urobí si srandu pokojne sám zo seba a odhalí konkurencii slabé miesto. Podobne sa zachoval aj v rozhovore pre Sky Sports, keď priznal, že sociálnym sieťam naozaj nevládne.

"Nemám rád e-maily. Záľubu som nenašiel ani vo WhatsAppe a podobných aplikáciách. S hráčmi nemáme žiadne skupiny, žiadny TikTok, Twitter ani Instagram,“ smial sa pri na reakcii na jednu z otázok. 

"Ak niekto niečo chce, má na mňa telefón. Každý, kto ma pozná a potrebuje ma kontaktovať, mi môže jednoducho zavolať alebo napísať SMS. Možno sa budete čudovať, ale mne to naozaj k životu stačí,“ dodal Guardiola, ktorý sa bude so svojím tímom usilovať o ďalší titul v Premier League. Po troch odohraných kolách má na konte plný počet deväť bodov a vyhliadka na piatu trofej za sebou je určite viac ako lákavá.

Po sezóne bude každopádne Guardiola ostro sledovaný médiami, keďže sa vyjadril, že by mohol anglický klub opustiť a hľadať si novú výzvu. To by bol pre Citizens veľký problém.