Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hetrik Ronalda, dva zásahy Maného. Al-Nassr s prvým ligovým víťazstvom

Cristiano Ronaldo priviedol Al-Nassr k prvému víťazstvu v sezóne saudskej ligy
Cristiano Ronaldo priviedol Al-Nassr k prvému víťazstvu v sezóne saudskej ligyAFP
Al-Nassr v piatok na štadióne princa Abdullaha bin Jalawiho v Al-Hase v treťom kole saudskej ligy porazil Al-Fateh 5:0. Hviezdy Sadio Mané (31) a Cristiano Ronaldo (38) sa postarali o prvé víťazstvo klubu v aktuálnom ročníku.

Al-Nassr získal premiérové tri body v súťaži a rehabilitoval sa po dvoch prehrách. Ďalším zlepšením pre tím vedený trénerom Luísom Castrom, bývalým hráčom Botafoga, bolo, že neinkasoval ani jeden gól.

Al-Fateh 0-5 Al-Nassr

Cristiano Ronaldo odohral skvelý zápas proti Al-Fateh
Cristiano Ronaldo odohral skvelý zápas proti Al-FatehAFP

Portugalská hviezda bola v zápase stredobodom pozornosti. Ronaldo hrajúci na najvyššej úrovni zaznamenal hetrik a asistoval aj pri góle Maného, ktorý v prvom polčase otvoril skóre.

V 38. minúte zakončil Ronaldo hlavičkou po Al-Ghanamovej prihrávke do ľavej časti súperovej brány. V druhom polčase sa portugalský útočník opäť predviedol v najlepšej forme, keď využil Ghareebovu prihrávku a zakončil nízko do stredu brány.

Deväť minút pred koncom zaznamenal Mané svoj druhý gól v zápase. Ghareebovu krížnu prihrávku usmernil z bezprostrednej blízkosti bez šance obrany súpera. Ronaldo následne v nadstavenom čase pečatil na konečných 5:0 pre Al-Nassr.