Ipswich sa buchol po vrecku. Príchod Hutchinsona z Chelsea prekonal klubový rekord

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ipswich sa buchol po vrecku. Príchod Hutchinsona z Chelsea prekonal klubový rekord

Hutchinson sa vracia do známeho prostredia.
Hutchinson sa vracia do známeho prostredia.Profimedia
Omari Hutchinson (20) prestupuje z Chelsea do Ipswich Town a vracia sa tak do klubu, ktorému v minulej sezóne pomohol k postupu do Premier League. The Tractor Boys zaplatia londýnskemu klubu 26 miliónov eur, čo je nový klubový rekord. Ofenzívny hráč podpísal v známom prostredí päťročný kontrakt.

Dvojnásobný jamajský reprezentant nastúpil v minulej sezóne v 44 zápasoch Championship, v ktorých zaznamenal 10 gólov a pridal šesť asistencií. Výrazne tým prispel k druhému miestu nováčika a jeho senzačnému postupu do najvyššej anglickej súťaže.

"Sme radi, že sa nám podarilo priviesť Omariho späť na trvalý prestup," pochvaľuje si manažér Kieran McKenna, pre ktorého bol Hutchinson prestupovou prioritou. "Myslíme si, že Omari je fantastický hráč a niekto, koho by sme mali mať v klube dlhodobo. Je hladný po tom, aby sa zlepšoval a ukázal, že môže byť úspešný v Premier League," dodal.

Štatistiky Hutchinsona.
Štatistiky Hutchinsona.Flashscore

Hutchinson sa s Chelsea lúči po dvoch rokoch, počas ktorých si pripísal dva súťažné štarty za prvý tím. Pred príchodom k Blues pôsobil v ďalších londýnskych kluboch - Arsenale a Charltone Athletic.