Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Konaté si pýtal cenu pre hráča zápasu. Zabudol na moment, keď sme inkasovali, reagoval Slot

Ibrahima Konaté otváral skóre duelu.
Ibrahima Konaté otváral skóre duelu.TASR / AP Photo / Rui Vieira
Arne Slot (46) sa po sobotňajšom víťazstve nad Wolverhamptonom Wanderers nechcel nechať uniesť tým, že Liverpool je na čele tabuľky Premier League.

Wolverhampton - Liverpool 1:2

Liverpool pozbieral v šiestich ligových zápasoch 15 bodov, čo je o jeden viac ako úradujúci majster Manchester City a vicemajster Arsenal. Sobotňajšie víťazstvo bolo posledným zo série solídnych výsledkov The Reds. V Lige majstrov zdolali AC Miláno 3:1, v domácej súťaži Bournemouth 3:0 a v treťom kole Ligového pohára rozdrvili West Ham United 5:1. 

Hlavný tréner Slot však trval na tom, že to z jeho mužstva definitívne nerobí kandidáta na titul. "Vždy sa snažím byť realista. Práca Jürgena Kloppa bola neuveriteľná, to vie každý. Teraz musíme dokázať, že môžeme konkurovať v Lige majstrov aj v Premier League. Devätnásť zápasov niečo napovie, ale šesť nie," vravel Holanďan.

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Opta by StatsPerform

Ibrahima Konaté strelil svoj vôbec prvý gól v Premier League, Mohamed Salah zasa premenil penaltu. Wolves vyrovnávali po nedbalom bránení prvého menovaného. Francúzsky stopér si počas pozápasových rozhovorov doberal Ryana Gravenbercha. Holanďan bol vyhlásený za muža zápasu, no ocenenie malo podľa Konatého vlastných slov patriť práve jemu.

Šéfovi lavičky Liverpoolu to však vtipné neprišlo. "Konaté? Asi zabudol na moment, keď sme inkasovali. Bránil veľmi laxne, dalo sa tomu zabrániť. Dovolili sme im vrátiť sa do hry. Našťastie, rýchlo sa nám podarilo dostať späť do vedenia. Pri jednogólovom rodiele je všetko otvorené až do konca," vyčítal chybu svojmu zverencovi.