Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Koniec modrej éry? De Bruyne je podľa médií naklonený Blízkemu východu, City sa nebráni

Zdá sa, že čas De Bruyneho v City sa blíži ku koncu.
Zdá sa, že čas De Bruyneho v City sa blíži ku koncu.Profimedia
Schyľuje sa k megaodchodu? Superhviezda Manchestru City Kevin De Bruyne (33) údajne súhlasil s tým, že sa pripojí k saudskoarabskému klubu Al-Ittihad.

Belgicko, ktorého kapitánom je práve De Bruyne, bolo začiatkom tohto týždňa vyradené z Eura Francúzskom už v osemfinále. Zlatá generácia, ako sa často označuje ostatná éra červených diablov, tak opäť zaostala za očakávaniami. 

Po predčasnom konci sa novinár De Bruynemu pripomenul, že jeho generácia nedosiahla želaný a očakývaný úspech, na čo samotný futbalista reagoval: "Čo je zlatá generácia? Francúzi, Angličania či Španieli nemajú zlatú generáciu? Ďakujem," odvetil stredopoliar City a odišiel od mikrofónu. 

Jeden z pilierov éry modrého Manchestru je aktuálne na pokraji novej výzvy. Kariéru možno uzavrie na Blízkom východe. Najnovšie informácie naznačujú, že 33-ročný ofenzívny hráč údajne ústne súhlasil s odchodom z Premier League a pripojením sa k saudskoarabskému Al-Ittihadu.

Prekvapivú správu priniesol v piatok popoludní prestupový guru Rudy Galetti s dodatkom, že vedenie Manchestru City je otvorené pustiť svoj talizman. 

De Bruyne dvíha trofej Premier League
De Bruyne dvíha trofej Premier LeagueProfimedia

Delegácia saudského štátneho investičného fondu (PIF) hovorila s De Bruynem ešte predtým, ako prišlo spomínanej k dohode. Podľa všetkého majú ďalšie smerovanie tohto transferu v rukách oba celky. Je na City a Al-Ittihad, aby sa dohodli a našli spoločnú reč ohľadom finálnej sumy. 

Ak De Bruyne podpíše zmluvu so saudskoarabským klubom, pripojí sa k ďalším bývalým hviezdnym hráčom z Premier League ako Fabinho či N'Golo Kanté, ktorí si to namierili z najlepšej ligy sveta na Blízky východ.