Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Liverpool vydrel tri body s nováčikom, Leicester konečne vyhral

Aktualizované
Fulham vyhral druhýkrát po sebe.
Fulham vyhral druhýkrát po sebe.Profimedia
Futbalisti Fulhamu vyhrali na úvod sobotného programu 32. kola anglickej Premier League proti Leedsu. Doma vydrel tri body Liverpool. Leicester sa teší prvýkrát od začiatku februára.

Fulham - Leeds 2:1 (2:0)

Góly: 58. H. Wilson, 72. A. Pereira - 80. Palhinha (vl.)

Najdôležitejšie udalosti sa v Londýne odohrali až po zmene strán a ich spoločným menovateľom bol chybujúci brankár Meslier. Dvakrát nezvládol centrované lopty. Najskôr pas Williana iba posunul vedľa seba a Harry Wilson krásnym volejom ľavačkou trafil roh brány.

Následne si prepadnutú loptu našiel Andreas Pereira, čím zvýšil skóre. Brazílčan navyše z priameho kopu trafil brvno svätyne Leedsu. Hostia sa ale dostali k zníženiu. Bamford s prispením teču Joaa Palhinhu rozvlnil sieť. Zásah to bol nakoniec vlastný. Fulham si však záver postrážil a poskočil na deviate miesto tabuľky.

Brentford - Aston Villa 1:1 (0:0)

Góly: 65. Toney - 88. Luiz

Aston Villa ťahá šnúru už deviatich duelov bez prehry, z toho vyhrala posledných päť, no tentoraz získala bod. V tabuľke to znamená, že "Villans" sú naďalej na šiestej priečke. Brentford drží desiatu pozíciu.

Crystal Palace - Everton 0:0

ČK: 80. Holgate

Leicester - Wolverhampton 2:1 (1:1)

Góly: 37. Iheanacho (pen.), 76. Castagne - 13. Cunha

Leicester nevyhral deväť ligových stretnutí po sebe, až osem z nich prehral. Teraz prišla prvá výhra od 11. februára, o ktorú sa napriek skorému gólu súpera postarali Iheanacho z penalty a Castagne.

Liverpool - Nottingham Forest 3:2 (0:0)

Góly: 47., 55. Jota, 70. Salah - 51. N. Williams, 67. Gibbs-White

Liverpool pozíciu favorita potvrdil, ale mal to poriadne ťažké. Doma otvoril skóre na začiatku druhého dejstva zásluhou Jotu, na ktorého reagoval bývalý hráč "The Reds" Williams. Portugalčan vrátil vedenie svojho tímu, avšak Gibbs-White znova vyrovnal. Nakoniec rozhodol Salah.

Aktuálna tabuľka Premier League.
Aktuálna tabuľka Premier League.Flashscore