Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Liverpoolu sa vracia brankárska jednotka, Alisson by mohol chytať už proti Wolves

Alisson je pripravený vrátiť sa do zostavy Liverpoolu.
Alisson je pripravený vrátiť sa do zostavy Liverpoolu. Profimedia / Simon Dael / Shutterstock Editorial
Alisson Becker (31) je pripravený vrátiť sa po zranení do zostavy Liverpoolu. V piatok to potvrdil hlavný tréner Arne Slot (46).

Alisson vynechal posledné dva zápasy. Brazílčana zastupoval Caoimhin Kelleher, ale Slot prezradil, že Juhoameričan by mal už v sobotu proti Wolverhamptonu hrať. "Vo štvrtok strávil časť tréningu s mužstvom, takže očakávame, že v piatok absolvuje celú jednotku. Myslíme si, že bude k dispozícii,“ povedal Slot na predzápasovej tlačovej konferencii.

"Samozrejme, sme veľmi radi, že sa vrátil. Chcem však zdôrazniť fakt, že Caoimhin si v dvoch dueloch počínal naozaj dobre, takže ďalší príklad toho, že mám dve či dokonca tri dobré možnosti na určitých pozíciách,“ spokojne konštatoval Holanďan. 

Liverpool je so štyrmi víťazstvami z prvých piatich zápasov na druhom mieste Premier League, len jeden bod za majstrovským Manchestrom City. Slot v prvých dňoch na novom poste po nahradení Jürgena Kloppa vyhlásil, že to bol dobrý, ale nie dokonalý začiatok.

"Bol to pozitívny začiatok, s malým sklamaním z prehry doma proti Nottinghamu Forest. Každý domáci zápas, ktorý prehráte, je sklamaním, najmä ak to nie je proti tímu, ktorý bojuje o pozíciu v prvej štvorke, hoci nikdy neviete, čo Nottingham Forest v tejto sezóne urobí," zamyslel sa šéf lavičky The Reds.

"Štýl, akým hráme, je stále veľmi podobný tomu, na čo ste boli zvyknutí deväť rokov, čo je úplne normálne, pretože máme takmer všetkých hráčov, ktorých mal Jürgen. Udržiavať výsledky je dobrá vec. Opäť musím spomenúť, že rozpis zápasov nám prial," uzavrel Arne Slot. 

Wolverhampton - Liverpool (sobota o 18:30)