Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Má nervy zo železa? United rieši trénerskú pozíciu, ten Hag odletel na dovolenku

Erik ten Hag si doprial počas reprezentačnej prestávky voľno.
Erik ten Hag si doprial počas reprezentačnej prestávky voľno.CARL RECINE / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Manažér Manchestru United Erik ten Hag (54) musí mať nervy zo železa. Červení diabli síce zaznamenali najhorší štart do sezóny Premier League za posledných tridsaťpäť rokov, ale Holanďan si počas reprezentačnej prestávky v pokoji odletel na dovolenku. Celé Anglicko medzitým rieši, že na Old Trafforde možno čoskoro skončí. Verdikt by mohol padnúť už v utorok, keď zasadne klubové vedenie.

Manchester United je v aktuálnej tabuľke najvyššej anglickej ligy na 14. mieste. Zo siedmich zápasov získal osem bodov. To je v očiach odborníkov a klubových legiend naozaj slabé. Situáciu rozpitvávajú aj médiá, ktoré špekulujú o tom, že Thomas Tuchel, ktorý v minulosti viedol Chelsea a červení diabli ho oslovili už v lete, je stále k dispozícii. Pripravený pomôcť v núdzi by mohol byť aj Holanďan Ruud van Nistelrooy, aktuálny asistent súčasného trénera.

Po poslednej bezgólovej remíze s Aston Villou však zostal ten Hag, aspoň navonok, opäť pokojný. Odletel na krátku dovolenku, keďže aj súťaž na ostrovoch má reprezentačnú prestávku. "Je frustrujúce vidieť United na 14. pozícii. To nie je miesto, na ktorom by chceli byť," ozrejmil pre talkSPORT legendárny kanonier United Wayne Rooney.

V každom prípade, o téme konca Erika ten Haga sa diskutovalo takmer celú minulú sezónu. Nakoniec však Holanďan všetko ustál, hoci podľa legiend mal byť z klubu už dávno preč. Súčasný manažér sa oháňa tým, že klub pod jeho vedením vyhral Carabao Cup a FA Cup. To však v očiach legendy nestačí.

"Hlavná je Premier League. Neexistuje lepší pocit, ako keď vyhráte ligu," zdôraznil súčasný lodivod Plymouthu. "Manchester na tento pocit čaká naozaj dlho," dodal.