Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Manchester United si poistil najväčšiu hviezdu. Rashford podpísal dlhodobý kontrakt

Rashford podpísal päťročnú zmluvu.
Rashford podpísal päťročnú zmluvu.Twitter @ManUtd
"Červení diabli" si zabezpečili služby Marcusa Rashforda (25). Anglický reprezentant, ktorý bol v poslednom roku svojej zmluvy, sa zaviazal svojmu materskému klubu na ďalších päť sezón.

Rashford má za sebou mimoriadne úspešnú sezónu pod vedením manažéra Erika ten Haga, v ktorej strelil 30 súťažných gólov. Stal sa prvým hráčom Manchestru United, ktorému sa to podarilo, odkedy Robin van Persie dosiahol spomínanú hranicu v sezóne 2012/13. Hviezdny útočník pritom pomohol "diablom" skončiť v prvej štvorke a vrátiť sa do Ligy majstrov.

"Do Manchestru United som prišiel ako sedemročný so snom. Rovnaká vášeň, hrdosť a odhodlanie uspieť ma stále poháňajú zakaždým, keď si obliekam tento dres," povedal Rashford po podpise novej zmluvy.

Marcus Rashford a jeho štatistiky v United
Marcus Rashford a jeho štatistiky v UnitedFlashscore

"V tomto neuveriteľnom klube som už zažil niekoľko úžasných zážitkov, ale stále toho môžem dosiahnuť oveľa viac a zostávam odhodlaný vyhrať v nasledujúcich rokoch ďalšie trofeje," vyhlásil ofenzívny futbalista, ktorý odohral 53 zápasov za Anglicko s bilanciou 16 gólov.

Od svojho debutu v roku 2016 nastúpil Rashford za United v 359 súťažných zápasoch a strelil 123 gólov. V sezóne 2016/17 oslavoval víťazstvo v Európskej lige a získal aj niekoľko pohárových trofejí.

Ďalšie prestupy a špekulácie