Náhrada za Casemira? Manchester United plánuje priviesť dánskeho stredopoliara zo Sportingu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Náhrada za Casemira? Manchester United plánuje priviesť dánskeho stredopoliara zo Sportingu

Hjulmand v zápase proti Portimonense.
Hjulmand v zápase proti Portimonense.Profimedia
Manchester United by rád rozšíril počet dánskych legionárov vo svojej kabíne. Vedenie anglického giganta sa má usilovať o služby defenzívneho stredopoliara Mortena Hjulmanda (24), ktorý by na Old Trafforde potenciálne mohol nahradiť Casemira (32). Opora Sportingu Lisabon má byť dokonca označená ako prioritný cieľ pre nadchádzajúce prestupové obdobie.

Podľa portálu Give Me Sport má rodák z Kastrupu v zmluve s portugalským klubom klauzulu o uvoľnení vo výške 69 miliónov libier. United údajne nemá byť jediným nápadníkom, ktorý je ochotný túto sumu zaplatiť. Svoje možnosti totiž zvažuje aj Barcelona, hoci jej aktuálne finančné pomery nie sú príliš dobré.

Hjulmand teraz so svojimi krajanmi odcestuje do Nemecka, aby v rámci skupiny C zabojoval o postup Dánska do ďalšej fázy európskeho šampionátu. Severská krajina si zmeria sily s Anglickom, Srbskom a Slovinskom.

V kabíne Red Devils by sa mohol stredopoliar Sportingu stretnúť s ďalším dánskym legionárom, krajanom Rasmusom Hojlundom. Hjulmand sa v médiách často vyjadroval v zmysle, že ho anglická Premier League láka a je jej veľkým fanúšikom. Defenzívny stredopoliar sa môže pochváliť skvelými výkonmi v portugalskej najvyššej súťaži. Disponuje dobrým fyzickým fondom aj technikou, ktorú by na Old Trafforde náležite využil.