Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Náročný test pre Tottenham. Máme na to, aby sme zápas proti City zvládli, hlási Postecoglou

Postecoglou svojim zverencom proti úradujúcemu majstrovi verí.
Postecoglou svojim zverencom proti úradujúcemu majstrovi verí.Reuters
Manažér Tottenhamu Ange Postecoglou (58) po domácom víťazstve nad Burnley uviedol, že severolondýnsky klub čaká v utorok proti Manchestru City veľká skúška. Spurs stále bojujú o TOP 4 v Premier League, proti nim sa postaví ašpirant na titul.

Obhajca titulu zo City má 85 bodov z 36 zápasov, druhý Arsenal si v 37. kole poradil s Manchestrom United a na konte má 86 bodov. Spurs stratili pôdu pod nohami v boji o štvrté miesto s Aston Villou po tom, čo v lige utrpeli štyri porážky v rade. V sobotu si dodali nádej víťazstvom nad Burnley, ktoré tak vypadáva do Championship.

Villans v pondelok hostili Liverpool a uhrali remízu 3:3, ktorou sa prenasledovateľovi vzdialili na rozdiel piatich bodov. Mužstvo trénera Emeryho najbližšie zavíta na ihrisko Crystal Palace. Tottenham po domácom dueli so Citizens zamieri do zostupujúceho Sheffieldu. 

"V utorok večer nás čaká veľký zápas proti City, bude to náročný test, rovnako ako aj Sheffield," povedal Postecoglou novinárom.

"Myslím si, že máme na to, aby sme zápas proti City zvládli, hrali náš futbal. Uvidíme, kam nás to zavedie. Je to vynikajúci tím a spolu s Arsenalom sú momentálne istým meradlom súťaže. City má pred nami náskok viac ako 20 bodov. Máme čo doháňať, ale hrá sa u nás, 95 minút futbalu, ideme si to rozdať," dodal.

Situácia v TOP 5 tabuľky Premier League.
Situácia v TOP 5 tabuľky Premier League.Flashscore