Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Návrat do Premier League a predĺženie kontraktu, legendárny Vardy nekončí

Vardy strelil v minulej sezóne za Leicester 20 gólov.
Vardy strelil v minulej sezóne za Leicester 20 gólov.Reuters
Jamie Vardy (37) predĺžil zmluvu s Leicestrom do júna 2025 a pripravuje sa na to, že v Premier League odohrá ešte jednu sezónu. Informáciu priniesol v piatok navrátilec do najvyššej anglickej súťaže na svojom webe.

Vo všetkých súťažiach sa legendárny kanonier v uplynulom ročníku presadil 20-krát, z toho 18 gólov strelil v Championship, ktorú Leicester ovládol a získal tak automatický postup do Premier League.

Vardy, ktorý Premier League vyhral v sezóne 2015/16 a Zlatú kopačku za najviac strelených zásahov získal v ročníku 2019/20, neprejavil žiadne známky spomalenia či opotrebovania. Rád by pridal k 190. gólom ďalšie.

Jamie Vardy a jeho čísla za Leicester.
Jamie Vardy a jeho čísla za Leicester.Flashscore/Profimedia

"Dosiahnuť také čísla, aké som dosiahol v minulej sezóne, ma teší, ale stále je toho viac. Dávam si na seba pozor. Vždy som hovoril, že vek je len číslo. Moje nohy sa cítia dobre, takže preto pokračujem, kým mi nohy nepovedia to je koniec hry."

"Príde ten deň, ale ten tu ešte nie je. Tešíme sa na ďalšiu sezónu v Premier League a na to, čo dokážeme. Na sto percent je to najlepšia liga na svete. Tam chcete hrať svoj futbal," uviedol Vardy po spečatení ročného predĺženia zmluvy.

Jamie Vardy hral aj za Anglicko. V 26 vystúpeniach skóroval sedemkrát, no v roku 2018 ukončil medzinárodnú kariéru po tom, čo ho na majstrovstvách sveta využívali tréneri iba sporadicky.