Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Návraty Hojlunda a Mounta by mohli podporiť víťaznú sériu United, hovorí ten Hag

Manchestru United sa vracajú dôležití hráči.
Manchestru United sa vracajú dôležití hráči.Kiyoshi Mio-USA TODAY Sports via Reuters
Manchester United sa snaží zabudnúť na minuloročný výprask 0:4 na pôde Crystal Palace. Rovnaké miesto uvidí súboj týchto dvoch tímov aj v sobotu, no manažér Red Devils Erik ten Hag (54) na tlačovej konferencii uviedol, že jeho mužstvo sa odvtedy z hľadiska šírky kádra zlepšilo.

Po domácej prehre 0:3 s Liverpoolom začiatkom mesiaca United triumfovali v lige nad Southamptonom 3:0 a v Ligovom pohári rozstrieľali Barnsley 7:0. V sobotu ich čaká výlet do Selhurst Parku a nebudú to mať jednoduché.

Po sezóne sužovanej zraneniami, ktoré obmedzili možnosti ten Haga v útoku aj v obrane, United posilnili svoj tím novými menami vrátane obrancu Matthijsa de Ligta, stredopoliara Manuela Ugarteho a útočníka Joshuu Zirkzeeho.

"Výsledok 4:0 v máji bol úplne zaslúžený, ale v sobotu to bude iné. Neporovnávam situácie, ale od februára sme zakaždým museli nájsť 11 hráčov, ktorí dokážu vytvoriť mužstvo. Teraz ich máme 18 a môžeme si pohodlne vybrať tím" povedal kouč novinárom.

Victor Lindelöf, Tyrell Malacia, Luke Shaw a Leny Yoro zostávajú mimo hry, ale trénera aj fanúšikov môžu tešiť návraty stredopoliara Masona Mounta a útočníka Rasmusa Hojlunda.

"Čaká na nás množstvo zápasov, takže áno, veľmi sa tešíme. Je to dobrá správa. Sú späť v tréningovom procese, musíme sa rozhodnúť či sú dostatočne fit, aby mohli nastúpiť. Ale myslím si, že je veľmi potešujúce, že sú späť v mužstve. Dúfajme, že sa nám ich opatrne podarí začleniť do kádra," povedal Holanďan.

 

Zverenci Olivera Glasnera sú v úvode ročníka bez víťazstva s dvomi prehrami a dvomi remízami, ale utorňajšie víťazstvo 2:1 v Ligovom pohári na pôde Queens Park Rangers dodalo tímu potrebnú sebadôveru. Po ceste do Palace privítajú United v stredu holandské Twente v Európskej lige.