Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nespokojnosť vygradovala. Ronaldo a Al-Nassr sú bez trénera, klub prepustil Garciu

Francúz na lavičke tímu skončil.
Francúz na lavičke tímu skončil.Al-Nassr
Rudi Garcia (59) už nie je trénerom Al-Nassr. Účastník Saudi Pro League sa s francúzskym lodivodom dohodol na rozviazaní kontraktu.

Veci začali naberať rýchlejší spád po nedeľňajšej remíze s tímom Al-Feiha. Hviezdny Cristiano Ronaldo sa po dueli tváril viditeľne nahnevane a hádal sa s hráčmi súpera.

Klub k odchodu kouča uviedol: "Al-Nassr môže oznámiť, že hlavný tréner Rudi Garcia opustil mužstvo po vzájomnej dohode. Predstavenstvo by sa chcelo poďakovať Rudimu a jeho zamestnancom za ich obetavú prácu počas uplynulých ôsmich mesiacov."

Garcia bol po spomínanom zápase kritický k svojim zverencom a zdôraznil, že nebol zmierený s úrovňou ich výkonu: "Výsledok je určite zlý. Nie som spokojný s výkonom hráčov. Žiadal som ich, aby hrali na rovnakej úrovni ako v poslednom zápase, ale nestalo sa tak."

V posledných týždňoch sa v šatni hovorilo o nespokojnosti, ako aj o obavách z tréningových metód Francúza. Portugalčan Ronaldo podpísal zmluvu koncom decembra 2022 po tom, ako s ním Manchester United rozviazal kontrakt po jeho kontroverznom televíznom rozhovore s Piersom Morganom.

Od príchodu do Saudskej Arábie strelil v 10 ligových zápasoch 11 gólov a zaznamenal dve asistencie. Garcia prišiel do klubu v júni 2022 a odkoučoval 16 víťazstiev, päť remíz a dve prehry. Al-Nassr je momentálne na druhej priečke Saudi Pro League, líder Al-Ittihad má trojbodový náskok. 

Prvá pätica tabuľky Saudi Pro League
Prvá pätica tabuľky Saudi Pro LeagueFlashscore