Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nottingham odvolal manažéra Coopera, do Anglicka sa má vrátiť známa tvár

Aktualizované
Steve Cooper už viac nie je manažér Nottinghamu.
Steve Cooper už viac nie je manažér Nottinghamu.Reuters
Anglický futbalový klub Nottingham Forest ukončil spoluprácu s trénerom Steveom Cooperom. Štyridsaťštyriročný kouč doplatil na nepriaznivé výsledky, pričom účastník Premier League zaznamenal iba jedno víťazstvo v uplynulých 13 ligových dueloch.

Novým kormidelníkom by sa mal stať podľa medializovaných informácií Portugalčan Nuno Espirito Santo, predstavitelia klubu s ním už vraj začali rokovať. Štyridsaťdeväťročný portugalský kouč je bez práce od novembra, keď skončil na lavičke saudskoarabského klubu Al-Ittihad.

"Všetci v klube by sme sa chceli poďakovať Steveovi za jeho vynikajúci prínos pre náš tím. Jeho úspechy, ktoré doviedli Forest späť do Premier League, nepochybne zostanú ikonickým momentom v histórii nášho klubu. Navždy zostane naším priateľom a bude tu vždy vítaný. Prajeme mu všetko dobré v ďalšej kariére," citovala agentúra AFP majiteľa klubu Evangelosa Marinakisa.

Espirito Santo by sa mohol dohodnúť na zmluve s novým zamestnávateľom ešte pred sobotným domácim duelom proti Bournemouthu"Klub v primeranom čase vydá dalšie oznámenie o vymenovaní nového hlavného trénera," dodal Nottingham vo vyhlásení.