Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Poradíme si aj bez neho, odkázal tréner. Toney chýbal v zostave Brentfordu

Toney si za Brentford možno už nezahrá.
Toney si za Brentford možno už nezahrá. Profimedia
Ivan Toney (28) vynechal úvodný zápas Premier League pre prestupové špekulácie a v domácom strete s Crystal Palace (2:1) nenastúpil v základnej zostave. Anglický reprezentant má s londýnskym klubom zmluvu ešte na jeden rok, ale očakáva sa, že v tíme nestrávi posledné chvíle a odíde tento mesiac pred uzavretím prestupového obdobia.

Špekuluje sa o lukratívnom prestupe do Saudskej Arábie, keďže väčšina veľkých klubov Premier League nechce útočníka priviesť pred uzavretím prestupového obdobia. "S Ivanom sa deje veľa vecí, je o neho záujem. Z tohto dôvodu sme sa rozhodli, že ho nezapojíme do zápasu," povedal šéf Brentfordu Thomas Frank pre Sky Sports. 

Toney pôsobí v Brentforde od roku 2020 a bol jedným z hrdinov postupu do Premier League, keď v Championship nastrieľal 33 gólov. Mimoriadne zažiaril v sezóne 2022/23, keď sa za Bees mieril presne 20-krát. Prvú časť minulého ročníka však vynechal pre osemmesačný zákaz činnosti za porušenie pravidiel FA o stávkovaní a po návrate sa mu nedarilo tak dobre ako predtým. Napriek tomu bol na lavičke Anglicka pri postupe do finále Eura.

"Bol pre nás fantastickým hráčom, ale najmä minulý rok sme ukázali, že sa bez neho dokážeme zaobísť," doplnil Frank. "Je o neho záujem, ale zatiaľ nič konkrétne," uzavrel.

Brentford - Crystal Palace 2:1