Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Priestor pre Jaroša? Alisson bude pauzovať dlhšie, nezachytá si šesť týždňov

Alisson sa zranil v zápase proti Crystal Palace.
Alisson sa zranil v zápase proti Crystal Palace.ALEX PANTLING / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Liverpool čaká po reprezentačnej prestávke náročný program a v ťažkých zápasoch mu bude chýbať jeho jednotka medzi žrďami. Alisson Becker (32) bude mimo hry dlhší čas, dôvodom je zranenie zo zápasu proti Crystal Palace. O miesto v bráne sa budú deliť Ír Caoimhin Kelleher (25) a Čech Vítězslav Jaroš (23), ktorý duel na pôde londýnskeho tímu dochytal.

Brazílsky reprezentant Becker si cez víkend poranil stehenný sval a vypadol z nominácie národného tímu na najbližšie zápasy kvalifikácie MS. V uplynulých dňoch absolvoval vyšetrenie, ktoré potvrdilo zranenie stehenného svalu, problém je však vážnejší a brankár strávi šesť týždňov na maródke.

The Reds vyhrali šesť súťažných zápasov v rade a v druhej polovici októbra sa pre nich začne náročné obdobie. Ešte v tomto mesiaci si zmerajú sily s Chelsea, Lipskom, Arsenalom a Brightonom, s posledným menovaným súperom sa potom stretnú aj začiatkom novembra v Ligovom pohári. Tým sa ich zoznam nekončí, pretože potom budú hostiť Leverkusen a Aston Villu.

Írsky gólman Kelleher sa zatiaľ posunie na pozíciu dočasnej jednotky, pričom mu bude kryť chrbát Jaroš. Český brankár debutoval v anglickej Premier League v sobotu popoludní v zápase, do ktorého Kelleher nemohol nastúpiť pre chorobu.