Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ramsdale sa upísal Southamptonu. Som úplne nadšený, hlási po podpise zmluvy

Ramsdale sa dohodol so Southamptonom.
Ramsdale sa dohodol so Southamptonom.X: Southampton FC
Brankár Arsenalu Aaron Ramsdale sa pokúsi pomôcť Southamptonu v Premier League. Dvadsaťšesťročného Angličana získal nováčik najvyššej súťaže na prestup a zainteresované strany sa dohodli na štvorročnej zmluve. Gunners by mohli aj s bonusmi zarobiť až 30 miliónov eur.

Ramsdale prišiel do Arsenalu v roku 2021 a spočiatku plnil úlohu jednotky, ale o tú ho pripravil Španiel David Raya. Päťnásobný anglický reprezentant túžil po novej výzve a Southampton mu ju ponúkol.

"Jeho povesť hovorí sama za seba, aj v relatívne mladom veku prináša veľké skúsenosti. Je to tiež fantastická osobnosť, o ktorej si myslím, že bude pre nás skvelým prínosom na ihrisku či v šatni," povedal o prestupe tréner Saints Russell Martin.

Radosť z nového prostredia neskrývala ani nová posila. "Som úplne nadšený. Spôsob, akým chce manažér hrať, spôsob, akým bol, keď som s ním hovoril... Bol jednoducho plný entuziazmu. Nikdy predtým som sa s ním nestretol, ale dal mi pocítiť, že ma chce, a to ma teší," zdôraznil Ramsdale.

Jeden z najdrahších podpisov klubu by mal byť v bráne už v sobotu, keď Southampton navštívi Brentford. Ramsdale odchytal v Premier League doteraz 153 zápasov. Okrem Arsenalu stál medzi žrďami aj v Bournemouthe a Sheffielde United.