Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rodák nedokázal zastaviť Ronalda. Portugalská hviezda okorenila návrat po chorobe gólom

Ronaldo v piatok večer prekonal Rodáka.
Ronaldo v piatok večer prekonal Rodáka.YASSER BAKHSH / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Futbalisti Al-Nassru vyhrali v piatkovom zápase 4. kola najvyššej saudskoarabskej súťaže na pôde mužstva Al-Ettifaq hladko 3:0, v tabuľke poskočili na štvrté miesto.

Al-Ettifaq - Al-Nassr 0:3

Skóre stretnutia otvoril z pokutového kopu hviezdny Cristiano Ronaldo, ktorý sa do zostavy svojho mužstva vrátil po chorobe a vsietil svoj 902. gól v kariére. Brankár Marek Rodák nedokázal projektil z jeho kopačky zastaviť. Slovenský gólman inkasoval po zmene strán aj ďalšie góly, prekonali ho Al-Najdi a Talisca.

Sadio Mané zaznamenal dve asistencie. Al-Ettifaq vedený trénerom Stevenom Gerrardom po troch víťazstvách prvýkrát v sezóne stratil body. Na lavičke Al-Nassru sedel premiérovo nový tréner Stefano Pioli, ktorý nedávno nahradil Luísa Castra. Tomu sa stala osudnou remíza v Lige majstrov na pôde irackého tímu Al-Shorta.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Navyše v úvodných troch kolách získal iba päť bodov. Rodák po príchode do saudskoarabského celku Al-Ettifaq ešte nechýbal v zostave. Dvakrát udržal čisté konto a doposiaľ inkasoval štyri góly. Ronaldo je s tromi gólmi aktuálne tretím najlepším strelcom súťaže. Viackrát sa presadili iba Mitrovič (6) a Benzema (4).