Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

S Villarrealom vyhrali Európsku ligu, spoluprácu obnovia vo Ville. Emery získal Torresa

Unai Emery pózuje so svojou novou posilou, ktorú pozná veľmi dobre z pôsobenia vo Villarreale.
Unai Emery pózuje so svojou novou posilou, ktorú pozná veľmi dobre z pôsobenia vo Villarreale.avfc.co.uk
Aston Villa podpísala španielskeho obrancu Paua Torresa (26) z Villarrealu. Ani jeden z tímom prestupovú čiastku nezverejnil. O transfere informoval celok z Premier League.

Britské médiá ďalej informovali, že Torres mal výstupnú klauzulu 70 miliónov eur, ale keďže mu zostával rok do konca zmluvy s Villarrealom, strany sa dohodli na odmene vo výške zhruba 36 miliónov eur.

"Dvadsaťšesťročný obranca, ktorý bol 23-krát reprezentantom svojej krajiny, prichádza do Villy za nezverejnenú sumu. Torres, rodák z Villarrealu, prešiel kategóriami svojho rodného klubu a stal sa kľúčovým hráčom La Ligy," uviedla Aston Villa vo svojom vyhlásení.

Pau Torres vyhral Európsku ligu s Villarrealom pod vedením súčasného šéfa Villy Unaia Emeryho, keď vo finále v roku 2021 porazili Manchester United. Pripojil sa tak k Yourimu Tielemansovi medzi nových hráčov v rámci letného prestupového okna. Stredopoliar prišiel z Leicesteru, ktorý vypadol do Championship. Aston Villu čaká v novom ročníku účasť v Európskej konferenčnej lige.