Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Salah zatiaľ zostáva. Liverpool odmietol obrovskú ponuku zo Saudskej Arábie

Liverpool je odhodlaný udržať si Salaha.
Liverpool je odhodlaný udržať si Salaha.AFP
"The Reds" podľa piatkových správ odmietli obrovskú ponuku 175 miliónov eur za Mohameda Salaha (31) od saudskoarabského celku Al-Ittihad.

Salah je už niekoľko týždňov spájaný s prestupom na Blízky východ. Ako naznačujú viaceré informácie, Al-Ittihad predložil v piatok Liverpoolu ponuku. Tá by mala zahŕňať 115 miliónov vopred a zvyšok v doplatkoch. Klub z Premier League je však odhodlaný egyptskú hviezdu udržať vo svojom kádri a plánuje odmietnuť všetky ponuky bez ohľadu na výšku prestupovej sumy.

Mohamed Salah prišiel do Liverpoolu z talianskeho Ríma v roku 2017. S "The Reds" podpísal 31-ročný futbalista minulý rok novú trojročnú zmluvu. Jeho agent verejne vylúčil odchod do Saudskej Arábie v závere ročníka. Stalo sa tak v čase, keď viaceré hviezdy prestížnu Premier League opustili a prijali lukratívnu ponuku z Perzského zálivu. 

"Mohamed je naďalej oddaný Liverpoolu," povedal v auguste Salahov zástupca Ramy Abbas Issa. "Ak by sme tento rok uvažovali o odchode z klubu, nepredĺžili by sme minulé leto zmluvu."

Egypťan počas šiestich sezón na Anfielde strelil 138 gólov v 221 vystúpeniach, pričom trikrát získal Zlatú kopačku pre najlepšieho strelca anglickej najvyššej súťaže. Manažér Liverpoolu Jurgen Klopp v piatok na otázku o Salahovej budúcnosti novinárom povedal:

"Pozícia zostáva rovnaká, absolútne. O tom niet pochýb. Nemôžeme ho predať. Tak to je. Nič viac k tomu nemôžem povedať," dodal hlavný lodivod.