Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Škriniar prišiel o spoluhráča, Danilo Pereira sa dohodol s Al-Ittihadom

Pereira sa bude sťahovať.
Pereira sa bude sťahovať.Profimedia / ČTK / imago sportfotodienst / Federico Pestellini
Vedenie Al-Ittihadu má plné ruky práce. Saudskoarabský klub kúpil z Ajaxu krídelníka Stevena Bergwijna (26) a následne oznámil príchod ďalšej posily - defenzívneho stredopoliara Danila Pereiru (32).

Bývalý kapitán FC Porto nezapadal do plánov francúzskeho majstra a od polovice augusta mal povolené odísť. Podpísal tak dvojročnú zmluvu s Al-Ittihadom, pričom do francúzskej metropoly zaňho poputuje päť miliónov eur.

Danilo Pereira má na konte 74 štartov za portugalskú reprezentáciu a v PSG pôsobil necelé štyri roky. Za ten čas odohral 157 zápasov, strelil desať gólov a trikrát sa stal majstrom Francúzska, pričom pridal aj dva triumfy vo Francúzskom pohári.

Vedenie PSG v posledných dňoch zužuje káder a klub v rámci prestupov či hosťovaní opustilo niekoľko hráčov, medzi nimi Ismaël Gharbi (Braga), Carlos Soler (West Ham), Juan Bernat (Villarreal), Manuel Ugarte (Manchester United), Nordi Mukiele (Leverkusen), Ilyes Housni (Le Havre) a Gabriel Moscardo (Reims). V mužstve aj naďalej ostáva obranca Milan Škriniar, s ktorým tréner Luis Enrique príliš nepočíta a nedávno bol v hre jeho odchod do Saudskej Arábie.