Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Spokojnosť s výsledkom, ale nie so všetkými výkonmi. Musíme ešte tvrdo pracovať, hlási Slot

Liverpool vyhral všetky tri doterajšie predsezónne zápasy.
Liverpool vyhral všetky tri doterajšie predsezónne zápasy.Reuters
Nový manažér Liverpoolu Arne Slot (45) uviedol, že jeho tím má stále čo zlepšovať napriek tomu, že v sobotu ukončil predsezónne turné v USA triumfom 3:0 nad Manchestrom United.

Manchester United - Liverpool 0:3

Slot, ktorý v máji nahradil Jürgena Kloppa, porazil s Liverpoolom aj Arsenal 2:1 a Real Betis 1:0, čo znamená stopercentnú bilanciu na zámorskom turné. Budúcu nedeľu sa The Reds stretnú na Anfielde so Sevillou a potom 17. augusta zavítajú na pôdu postupujúceho Ipswich Town, kde ich čaká úvodný zápas Premier League.

Na otázku, či je spokojný s doterajšími výkonmi zverencov, Holanďan odpovedal: "Áno, som, ale nie so všetkými. S výsledkom sme veľmi spokojní, strelili sme niekoľko naozaj pekných gólov. Je to veľmi pozitívne turné," zamyslel sa.

"Nemyslím si, že sme mali hru dostatočne pod kontrolou, zahodili sme príliš veľa šancí. Manchester United si zaslúžil lepší výsledok, ako prehrať 0:3, ale je to aj našou kvalitou, že vypracované šance dokážeme využiť. Uvidíme, ako hráči, ktorí sa vrátili z dovolenky, zapadnú do tímu. V nadchádzajúcich dvoch týždňoch musíme ešte tvrdo pracovať, aby sme boli pripravení," doplnil Slot.