Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Stále má plnú podporu. Ten Hag je pre nás správnym trénerom, hlási výkonný riaditeľ United

Kormidelník Red Devils sa dočkal podpory.
Kormidelník Red Devils sa dočkal podpory.Reuters / Molly Darlington
Erik ten Hag (54) má naďalej plnú podporu vedenia Manchestru United. Výkonný riaditeľ klubu Omar Berrada (46) uviedol, že holandský manažér má vytvorené predpoklady pre dlhodobý úspech tímu na domácej scéne aj v Európe.

United skončili v minulej sezóne v lige na ôsmom mieste, čo je ich najhorší výsledok v histórii Premier League. Nedeľňajšia domáca porážka 0:3 od Liverpoolu znamenala druhú prehru v rade z troch zápasov aktuálneho ročníka, čím mužstvo kleslo na 14. miesto.

"Erik má našu plnú podporu. Myslíme si, že je pre nás tým správnym trénerom. V tomto prestupovom období sme veľmi úzko spolupracovali a bude to tak aj naďalej, aby sme pomohli tímu dosiahnuť čo najlepšie výsledky," povedal Berrada novinárom ešte pred duelom s The Reds v reakcii zverejnenej až v pondelok.

Ostatné výsledky tímu United.
Ostatné výsledky tímu United.Flashscore

Posledný z 20 titulov United v najvyššej anglickej súťaži prišiel ešte v sezóne 2012/13 - v poslednej pod vedením Alexa Fergusona. Hoci hlavným cieľom klubu je triumf v Premier League, Berrada povedal, že musí existovať aj dlhodobá vízia:

"Nechceme vyhrať len jednu Premier League a byť spokojní. Chceme vytvoriť tím, ktorý bude schopný sústavne bojovať o Ligu majstrov, domácu ligu aj poháre."

Nie som Harry Potter, vraví ten Hag po prehre s Liverpoolom. Na konci sezóny chce trofej

Po pozitívnom lete na prestupovom trhu a s novými tvárami v predstavenstve výkonný riaditeľ dodal, že veci v klube sa hýbu správnym smerom. "Cítim to a môžem hovoriť aj za seba, som veľmi nadšený a optimistický z toho, čo máme pred sebou. Myslím si, že začíname dávať dokopy správne kúsky a som absolútne presvedčený, že budeme úspešní," uzavrel.